Helgmys med söndagsmys

Vi fikade hos Pontus farföräldrar efter jobbet. På kvällen hade vi fredagsmys med tonfisktaco som var jättegott, samtidigt som vi tittade klart på de två sista avsnitten av Det som göms i snö. Ganska speciellt slut, ett sånt där slut där man inte riktigt vet vad som hände. Man får skapa sig sitt eget slut, typ ett sånt slut som jag avskyr. :) Igår grejade vi, jag och Edvin tog en långpromenad på uppemot en timme. Vid 16-tiden kom vi till Pontus föräldrar där vi bjöds på trerätters. Freja somnade vid 21 vintertid och vaknade halv 5 sommartid i morse. Jag trodde jag i alla fall skulle få sova till klockan 6 sommartid, men icke! Varför ta sovmorgon när man kan? Det är väl himla onödigt! 

Imorgon är jag ledig från jobbet. Frejas förskola är stängd så jag ska vara hemma med dom små. Det känns skönt! Det har jag inte varit sen i somras. Inte en enda vabbdag såhär långt, peppar peppar. Heja Freja!

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Fullt ös medvetslös

Det är full rulle, både på jobbet och efter. I tisdags tog jag och Freja en cykeltur ihop efter förskolan. Det var mysigt! Igår jobbade jag från 06:20-16:30 så då fick jag ganska mycket gjort men har fortfarande mer kvar. Efter jobbet kom jag hem, lagade mat och försökte natta barn. Hon ville inte somna med mig under de 35 minuter jag försökte men somnade på 5 minuter med Pontus istället. Kändes superskoj... Jag gick ut med Edvin istället. Sen en dusch, torkade av köksluckor och sen slocknade som en sten i sängen. Skulle behöva köra kaklet i köket snart, rengöra badrummet denna vecka också samt plantera om blommor. Dammsugaren går hemma idag i alla fall, eftersom Edvin fäller mycket just nu är det guld värt!

I morse tog Freja morgon 04:40. Tack för den! Känner mig lite grann som en levandedöd idag, men det ska nog gå bra. Heja heja! Vi hade morgonmys i soffan i morse. Freja fick äta en banan framför Barnkanalen så jag kunde göra mig i ordning. Båda var nöjda :)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Väntan i Skara

Är för tillfället i Skara, ska hämta upp mannen i mitt liv. Han har varit i Blekinge med sitt jobb så det var antingen att hämta honom där, Skara eller Lidköping. Skara blev smidigast! Jag tror dock inte att jag har varit i Skara sedan balen 2009, har rent krasst inte haft någon anledning att åka hit. Men trots att de inte har vatten som rinner genom stan eller så, så är det faktiskt en vacker stad! Har traskat runt i närmre 20 minuter nu så tycker ändå att jag kan uttala mig ;) Freja och Edvin är hos Pontus föräldrar så ska åka tillbaks dit sen.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp