Totally wrong

Va mycket fel jag skrev i det förra inlägget upptäckte jag! Och saker jag glömt dessutom. Får försöka hinna skriva ett bättre inlägg imorgon :) Pappa tjatade så om att dra till gymmet när jag skrev det där. Så fick skynda mig och tänkte alldeles för lite! Men oavsett. Körde ett grymt bra pass på gymmet idag. Så sjukt gött! Hade glömt hur mycket jag längtat efter gymmet. Mums! Körde överkropp idag. Körde slut på mig. Ett riktigt bra pass på en timme. Ska försöka göra ett träningsschema längre fram eventuellt :)

Sen duschade jag och stack bort till Lisette, där vi satt och pratade skit ett tag innan vi begav oss mot teatern. Det fanns revy-biljetter ordnade åt oss där, så ikväll har vi tittat på revyn :) Sen avslutade vi kvällen med käk på Donken. Otroligt gott med mat! Som jag längtat! Åt vid halv 11 och innan dess åt jag kl 13 liksom (förutom tårta kl 15 och bananer efter träningen). Otroligt långt mellan måltiderna där ju!

Men jag är nöjd med min dag helt enkelt :) Det har varit full rulle. The way I like it. Lagom nivå. Plus att jag har fått pussas! Och imorgon är det nyårsafton. Mysigt! :)

| | Kommentera |

En återblick på 2012

2012. Ja, vad ska man säga? Vilket år! Den allmänna känslan av året är att det har varit riktigt bra! Jag har gjort saker jag har velat göra. Jag har fått uppleva otroligt mycket! Jag har fått resa, som jag älskar. Vi börjar med förra årets nyår tycker jag. Det nya året började i Skövde faktiskt. Jag kommer ihåg att jag saknade mina vänner där hemma väldigt mycket. Pratade med vissa av dom i telefon. Sedan flöt första kvartalet på i ett ganska högt tempo, då jag läste 150%, varav en D-kurs. Jag åkte pulka och skridskor. Jag var i Stockholm och firade min fasters mans 60 års dag. Årets första grillning genomfördes den 22a mars och då var det till och med ganska skönt ute! Fantastiskt :) Jag var i Smygehuk och Köpenhamn. Köpenhamn är en väldigt mysig stad!
 
Under våren förberedde jag mig för ett triathlon, som till slut aldrig blev av. Men jag kunde helt enkelt komma i ruskigt bra form, vilket kändes skönt! Jag och brorsan tillbringade några dagar i London. Otroligt härligt! Jag var i Rhodos med Niklas, Anton och Sara. Där vi hade ruskigt roligt, med viss drama! ;) Men otroligt kul! Jag tillbringade mycket tid med mina vänner och hittade på saker hela tiden. Otroligt kul! Ytterligare ett minne jag vill nämna är konserten med Kent i Göteborg, som jag och Rebecka var på. Fantastisk kväll, MAGISK! Jag var även i Oslo i somras. Och inte att förglömma den otroligt Rom-resan med Amanda. Underbara stad! Jag började lära känna en av mina killkompisar på ett helt annat sätt än tidigare. Och mitt jobb på posten som jag blev så otroligt glad över att jag fick! Jag lyckades skaffa mitt extrajobb helt på egen hand. 

Jag upptäckte något helt annat bakom och inom den kompis jag haft så otroligt länge. Sedan 7an på Mariaskolan. Hösten har flutit på ganska bra, med sjukdomar (givetvis). Men jag är nöjd med mitt år! Just nu är jag så otroligt glad! Jag har dock slarvat med träningen det senaste sen jag var förkyld, men nu efter nyår ska jag ta tag i alltihop igen! Och vet ni vad? Jag börjar redan idag! :) 2012 har varit ett bra år och jag ser fram emot 2013 något så otroligt! Det är mitt år!! 2013 är mitt år och har alltid varit det! Nu tar vi varandra i handen, tar hand om alla vi tycker om och sen springer vi mot 2013!
 
Jag är så glad över alla mina vänner som finns för mig. Jag behöver inte nämna några namn, för ni vet vilka ni är. Ni som har ställt upp är medvetna om det. Jag vore inte ens en fläck på marken utan er. Ni lyfter mig alltid. Genom nöd och lust får en helt annan innebörd när man har så fantastiska vänner som jag har! Jag hoppas att jag ska kunna ge er lika mycket som ni har gett mig. 
 
2013 kan komma nu. Jag är redo! :) 
| | En kommentar |

Gårdagens spelkväll

Igår kväll var jag, Andreas och Niklas och Lisette och Anton och hade spelkväll. Det var mycket trevligt och vissa var väl duktigare än andra, men roligt helt enkelt! Spela spel tycker jag är riktigt roligt :) Min kära systemkamera följde med också, så tänkte slänga upp lite bilder från kvällen :) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp