Brist på rubrik - Brist på fantasi

Nu har vi fixat ordning på presentationen och om jag själv får säga det (vilket jag får eftersom det är min blogg) ;) så ser det rent av ganska proffsigt ut! Nu får vi försöka göra det bästa av situationen på onsdag. Och vi slipper åka upp imorgon, jätte bra! Det har varit en ganska lustig uppgift detta eftersom vi har fått en helhetssyn i alla de kurser vi har läst i princip. Hur otroligt stort och komplext det är! Galet faktiskt... Men spännande. Och väldigt lärorikt! Kommer nog vara mos i huvudet på onsdag :)

Nu så packar vi ihop och jag ska försöka leta upp Malin! Var nu hon håller hus nånstans.. Prisma sa hon, Prisma är ganska stort... iaf när man bara letar efter en person :P

Kan tillägga att det ska bli sjuuukt skönt att träna ikväll!!

Allmänt | | Kommentera |

Keep up the good work dude!

Sitter för tillfället i skolan (återigen). Har skrivit lite grann på styrning som vi ska implementera i vårt kära Electrolux. Har fixat de powerpoint bilder som ska in och som man ska prata om. Och Gabriella sitter och filar på presentationen. Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu... Så får vänta och se ifall det dyker upp något som vi tror oss ha glömt. Vi har för tillfället 25 powerpoint-slides och vi ska prata och föra diskussion under 30 minuter på onsdag. Säger bara herregud :) Får se vad tidspressen leder till!

Är för tillfället pigg och glad! Vet dock inte riktigt vad jag ska göra på tåget hem, repetera redovisningen kanske.. Eller just det! Malin åker ju också hem med mig idag, så får sällskap :) Jätte bra!

Sen när jag kommer hem blir det en vanlig avslutning på den här dagen - hem, äta och sen ner till gymmet för o köra ben. Sen blir det nog bingen :) Skönt! Förhoppningsvis slipper vi åka upp och gruppa imorgon utan för fila och slipa på redovisningen själva var och en för sig.

Kommer förmodligen vara sjuuukt mycket folk på gymmet också eftersom Actic har gratis träning för alla under v. 44. Blä säger jag. Blä blä blä! Tycker inte alls om när det är mycket folk på gymmet. Får helt enkelt gå upp tidigt o träna imorgon :)

Allmänt | | Kommentera |

Myssöndag!

Nu har jag ätit och duschat och känner mig någorlunda som en människa igen :) Har det där jobbiga suget efter mat hela tiden. Det är nog det värsta med bakfyllan! Kan knappt säga att jag ens har bakfylla, hade bara huvudvärk i morse och nu så har jag matsuget. Skulle kunna äta konstant känns det som. Jätte sugen verkligen! Men det får gå. Är nog över tills imorgon, som vanligt :)

Nu ska jag snart bege mig mot Skövde! Så det blir mys med min kille under kvällen :)
Lite fler bilder från gårdagen kom det där!
Nu måste jag kila :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp