Då var jag här igen!


Igår hann jag inte uppdatera. Det blev tajt och ont om tid. Gick upp kl 5 på morgonen igår, tåget gick 05:50. Sov nog i 5 minuter på tåget ungefär. Sen var det strögatid med vissa som kom förbi o pratade o kollade hur sommaren varit - trevligt! Sen så var det föreläsning 12:15 - 14:00. Dryg tid!

Sen väntavänta, sen tåget och sen hem och äta och fixa och dona och sen iväg till Robin. Sen hem och sova som en stock.Men dååå återgår vi till idag! Idag tog jag det senare tåget upp. Så fick sovmorgon och var på universitetet vid 11. Och när jag skulle åka hemifrån så hade jag tydligen så mycket i tankarna och grejer som skulle med så att jag glömde maten i kylskåpet! Fick vända halvvägs. Så omega klantigt av mig!Hade föreläsning mellan 12:15-14:00 idag igen. Sen var det lite plugg och väntan, prat med Andrijana och sen tåget hem. Sen var det direkt till gymmet, så har gymmat och sen var jag hemma nångång efter 7. Har diskat och ätit och fixat mackor inför imorgon och jag ska ärligt säga att jag är heelt och totaalt slut!

Det ska bli så skönt att sova sen - minst sagt alltså! Jaja, livet är väl ganska okej ändå, antar jag. Jag ska nog klara av morgondagen också, you see. Fortsätter jag skriva nu så kommer det bara att bli skitsnack ungefär. Sååå... godnatt!

Pusssss
Allmänt | | Kommentera |

Tröttheten lägger sig som svart ögonskugga över ögonen


Då har man tränat. Körde på ganska bra idag! Dock kördes vissa maskiner lite för fort. Har sovit ganska dåligt och lite i natt, så tror att tröttheten tog lite överhanden idag. Men höjer mig i de flesta maskiner till nästa gång - nice! Värmde upp med 5 min cross, körde ben, körde armar och rygg, körde mage, ännu en rygg och sen plankan. Det gick riktigt bra! Sen blev det ännu 5 min cross för att suga ut det sista och känna på lite mjölksyra.

Svetten bara rann om mig, droppade! Det var kopiöst skönt :) Så nu har jag tagit proteinshaken (som bara smakar bättre och bättre för varje gång), 2 mackor och 3 bullar. Kanske inte det allra bästa, men var verkligen så sugen på kolhydrater, så att ... så kan det gå!

Var nere och köpte västtrafikkort också. Det kändes lite jobbigt på ett sätt. För nu vet man att allt drar igång som vanligt. Imorgon ska man upp klockan 5 igen, hela kroppen kommer att göra ont och ögonen svida. Man ska sova på tåget nu igen. Öronproppar ska packas ner, matlåda, mackor och bestick ska med, blocket och böcker ska med. Dom dumma bussarna tvingas man åka med nu igen! Och det kommer mestadels vara en extrem väntan, precis som det senaste året har varit.Men det har sin charm också på något sätt, så roligt som vi har vissa dagar på tåget så :) Och den där sarkasmen man får. Särskilt på morgonen, när saker och ting inte går ens väg. Då är man inte rolig att tas med. Det var som när det nya busslinjenätet satte igång och jag kom försent till min föreläsning. Jag fick tanter runt om mig att skratta, för att jag var så sarkastisk till allt. Inte ens trafikljusena fungerade liksom - what to do?

Och nu börjar jag bli riktig trött! Sov inte många timmar i natt och har tränat ganska så hårt idag... Kommer bli skönt att krypa ner i sängen sen och förhoppningsvis somnar jag snabbt och skönt sen, så att jag vaknar ganska utvilad klockan 5 imorgon!

Pusssss

Allmänt | | Kommentera |

Stopp och belägg för idag!

Nu har jag försökt att skumma / läsa igenom lite till och är på sida 209 och ska väl nångång, tids nog, börja på kapitel 7. Men jag börjar känna att jag får ta det lite lugnt, för jag lär mig ingenting av att bara mosa in alltihop på en och samma gång. Så nu får jag nog lägga undan excelböckerna lite grann för idag. Har läst två kapitel i Statistikboken, inför morgondagen och nästa vecka. Ligger ganska hyffsat bra till och har ingen större ångest eller stress.

Det känns förvånansvärt bra om inte annat! Har ätit lite lax och potatis - gick ner fint. Så nu ska jag vänta lite grann - till typ klockan 5. Shaka ihop en proteindryck, packa ihop inför träningen och sen dra ner o träna. Får inte glömma att ta med mig en banan också :) Är alltid så hungrig efter att jag har tränat! Sen måste jag packa ihop lite inför imorgon också + köpa västtrafikkort så klart, så jag kommer upp imorgon! Får sällskap av Rebecka och det tackar vi för!

Nej, nu har jag väl tjabblat klart - så intresserade är ni nog inte av mitt liv trots allt ;)Allmänt | | Kommentera |
Upp