Projektarbetsvecka nu igen

Ja precis. Det är projektarbetsvecka nu igen. Fast det känns inte helt fel ändå! Tiden brukar rulla på rätt bra. Det är dessutom högskoledag på onsdag, så då får man springa runt o kolla högskolor. Idag annars har jag skrivit på en uppsats om en godisaffär. Det är lite halv svårt ändå. Godis är inte så lätt att beskriva som man kan tro! :P

Jag har även tränat idag och det var riktigt skönt. Gick rätt bra ändå :) Det var dock trögt o cykla hem från skolan idag. Det blåste lite och det räckte för att det skulle bli trögt ;P Just nu är det Simon & Thomas på tv dessutom. De är i England och ska inreda o grejer.. Jag vet egentligen inte ens varför jag skriver i bloggen, för jag har absolut ingenting att skriva om.

Eller jaa, helgen var ju bra mysig :) Men den vill jag ju hålla lite för mig och Thomas också, så inte alla vet allting :) Då är det inte roligt längre! Men jag kan säga att det var riktigt mycket kärlek och riktigt mycket mys! Det tycker jag verkligen OM! Och vi ska ses på onsdag igen :) Mums! Jag saknar honom!

Det var nog allt för mig för den här gången tror jag. take care!
Puss

Allmänt | | Kommentera |

Hejhej blogg!

Japp, då var det väl på tiden att man uppdaterade lite här :) Vad har hänt sen sist? Det har varit 2 fester tror jag och sen träffade jag ju Thomas under hela januari också! Bra grejer :) Har åkt en hel del skridskor, när isen väl låg. Sen nu är det februari. 

1/2 -09 blev det dessutom jag och Thomas, kanske på tiden ;) Nu är det dessutom sportlov och då mår man förjävla bra kan jag meddela! Så jag får väl erkänna att livet rullar på som bäst just nu och det får hemskt gärna fortsätta göra det ett tag framöver! För att jag tycker om att må bra :) Vem gör inte?

Annars så har jag haft en helt okej förkylning, värre har jag sannerligen haft! Detta var en av dom få lindriga jag har fått. Det har även blivit mycket Thomas i helgen och veckan :) Ullared i måndags. Idag blev det Lisette och imorgon blir det en sväng till mormor och även stan med Charlotta är tanken. Vi låter veckan rulla, mina damer och herrar! 

Puss  
Allmänt | | Kommentera |
Upp