En solig, vårig helg

Jag och autocorrect har bråkat en stund om rubriken nu då autocorrect ville ha det till en solig, hårig helg men jag vann till slut. Ganska hårig har den ju dock varit då det varit ganska mycket fokus på Edvin. Igår morse åt jag, Freja och Edvin frukost innan vi begav oss ut vid 9-tiden mot agilityplanen. Freja somnade på vägen så jag och Edvin fick trettio minuter agilityträning helt för oss själva. Jättehärligt och Edvin blev supertrött. Sen gick vi hem efter att ha varit ute i två timmar. Hela eftermiddagen spenderades sen hos mina föräldrar då vi firade min bror 24 år :) Det blev hamburgare till lunch och marsipantårta till kaffet. En fin eftermiddag! På kvällen var vi trötta allihop så vi gick och lade oss ganska tidigt. Somnade som stenar vid 22 allihop (utom Freja som sov från 19).

I morse vaknade vi relativt pigga vid 7 allihop. Jag tog en sväng med Edvin medan Pontus ordnade brakfrukost i form av bananpannkaksmuffins (är det ens ett ord?). Vi gjorde oss i ordning och jag startade igång en tvätt innan jag åkte och handlade. Färdighandlad och färdighängd tvätt vid 11-tiden. Skönt! Det är en härlig dag idag! Två maträtter ska lagas inför veckan. Pontus gör sin första vecka i Göteborg nästa vecka så jag blir ensam med hund och barn måndag och tisdag. Nya rutiner och det värsta som kan hända är ju att vi blir sen till dagis... så det ska nog lösa sig! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Lite nytt för en gångs skull

Jag har väl knappt köpt några nya kläder till mig själv sen namngivningsceremonin för Freja för snart ett år sedan. Då köpte jag en klänning för typ 400 kr. En kollega sålde Newbody för några veckor sedan så jag passade faktiskt på att köpa två linnen, två träningslinnen och strumpor. Så jäkla bra! Jag är så nöjd med träningslinnena jag köpte :) Det var väl typ flera år sedan jag köpte träningslinnen så det var välbehövligt. Jag försöker vara så strikt som möjligt och bara försöka köpa sådant jag verkligen behöver. Denna gång lyckades jag med det! 

Efter jobbet hämtade vi Freja på förskolan och åkte ut till Pontus farföräldrar som haft Edvin under dagen. Där åt vi god paj och kaka till efterrätt, passade på att umgås lite med dem då vi inte kan vara med på kalaset imorgon. När vi kom hem igen nattade jag Freja och sen hängde jag i soffan en stund och tittade på serie. Jag har tittat på Designated survivor det senaste, den var bra i början men sen känns det som att allt har gått lite överstyr... i maj är säsong två slut i alla fall. Det svåraste jag vet är att välja nya serier att titta på! Nu har jag precis varit ute med Edvin på en trettio minuter kvällspromenad, skönt. Både han och jag har fått röra på oss, som vanligt så har han fått över en timmes promenad på dagen idag så han är lagom trött hoppas jag :) 

Imorgon har jag en ambition om att ta en promenad till brukshundklubben och köra lite agility med Edvin. Vi får se när vi har vaknat imorgon. To be continued... ;)

(null)

Träning, Vardag | | Kommentera |

Ihop med allt annat i livet

Det är inte så bara att få ihop livet nuförtiden. Det där med att hitta en lucka att bara sitta vid datorn eller sådär finns ju knappt. Slösurfning hinns knappt med, en kvart framför tvn och sen är det sak efter sak fram tills läggdags. Det är det som kallas ekorrhjulet antar jag? Igår lagade jag mat och tog en halvtimmes promenad på kvällen med Edvin. Det var skönt! Hade säkert behövt jobba på kvällen men det struntade jag i då jag jobbade över på jobbet ändå igår. Idag har jag bara hunnit jobba än så länge. Flexen fortsätter ligga på cirka 40 timmar. Nu tar jag en 10 minuters paus innan jag ska in på gymmet, byta om och hålla i 30 minuter spinning. Man måste ju få njuta lite av solen nu när den visar sig. Som jag har längtat efter lite sol och värme - tror inte jag är ensam :)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp