Effektiva möten

Cirka 50 minuter promenad blev det i morse, oerhört skönt! Efter promenaden blev det en dusch och riktigt rejäl frukost med smörgås, fil, crossaint osv. Vid 9-tiden var vi på plats på företaget och påbörjade vår dag med möten. Strax efter 14 var vi klara med våra möten - skönt! Vi har gått igenom många organisatoriska frågor, fått se hur ett annat företag arbetar i det affärssystem som vi också har. Det har varit väldigt intressant och lärorikt så jag tror att vi kommer ha ett bra utbyte efter detta. Arbetet framöver blir att se vad vi kan skapa i vårt system och hur vi kan effektivisera våra processer så bra som möjligt. Nu vet vi vad som är möjligt så nu ska vi lösa det hela praktiskt också. Nu väntar minst fem timmar i bil för att komma hem. Heja heja! Ystad ligger längre bort än man tror :)

(null)

(null)

(null)

(null)

Business | | Kommentera |

Goood morgon Ystad!

Jag somnade runt 22 igår kväll, det var lite nya ljud och en kyrkklocka som drog igång klockan 22 på kvällen. Väldigt sent kan jag tycka. Sen sov jag, vaknade till en gång vid halv 3 och sen vaknade jag vid 6. Även vid 6 drog den där klockan igång och slog. Herregud... men de som bor här kanske är vana :) En bra natt i alla fall med helt okej sömn! Nu ska vi alldeles strax ut på en morgonpromenad allihopa innan det blir dusch och frukost. Det är nog detta som kallas en bra start på dagen - sova ut (typ), motion och hotellfrukost! Hotellet är väldigt litet och familjärt. Ett av de äldsta hotellen i Sverige så det är inget Scandic direkt som vi brukar sova på i jobbet, men vi sover här bara en natt och det funkade fint! Det blir en lång dag idag med mycket information och sen en 5-6 timmars resa hem. Vi får stampa på lite så vi kommer hem någon gång. Vi får helt enkelt se när vi kommer från Ystad. 

Hoppas att ni får en fin torsdag! Imorgon är det bästa dagen i veckan :)

(null)

(null)

Business, Vardag | | Kommentera |

Efter en lång resa till Ystad

Vid 15-tiden hoppade jag, två tjejer från ekonomi och en från IT in i ekonomichefens bil och styrde kosan ner mot Ystad. 5,5 timmar senare är vi äntligen framme! Vi tog en kort promenad innan vi installerade oss på rummen, skönt att röra lite på sig efter den långa resan. Jag har tittat lite grann på en serie och har nu krupit ner i sängen. Snart försöka sova, ta igen lite sömn och vakna pigg imorgon. Klockan är ställd på 06:30 så det blir sovmorgon imorgon! Vid 9-tiden ska vi infinna oss på ett företag här i Ystad för att se om vi kan få lite tips på hur vi kan använda vårt affärssystem mer effektivt. Ystad är en väldigt vacker stad förresten - Wallanders stad :)

(null)

(null)

(null)

(null)

Business, Vardag | | Kommentera |
Upp