Kanske inte riktigt min dag idag

Idag har det väl inte riktigt varit min dag så att säga. Jag fick dock sova hela natten och var med när resten av familjen vaknade så det var en bra start! Sen var det fullt upp på jobbet, ett leverantörsbesök som tog cirka 1 timme längre än jag tänkt och sen kom jag iväg senare än beräknat. Vägen hem gick väldigt fort då jag hade Amanda i luren så då gick bilresan fortare än vanligt. Jag åkte dock inte hem utan till stan och gick upp till gymmet, dags för denna veckas spinningpass. Några tappra deltagare som trotsade sol och hyfsat väder för att gå in och köra intervaller med mig, roligt! Sen när jag kom hem hade jag glömt kvar min telefon på gymmet, som tur var hade någon lämnat in den så jag fick tillbaks den. Typ sånt som inteee får hända! En tanke var att vara med på förskolans dag ikväll men Freja var helt slut så det var ingen idé att testa på det. Hon trynade in vid 18-tiden idag, som en sten. Förhoppningsvis sover hon gott i natt, låt oss hoppas det :) Imorgon är det fredag och nästa vecka är det löning!

(null)

(null)

Vardag | | En kommentar |

Äventyr

Igår var jag och Freja på äventyr på eftermiddagen efter lite bad i poolen och sol i solstolen. Vi åkte iväg till nya Netto som är typ 5 minuter cykel från där vi bor. Så himla härligt! Det är så skönt att vara ute och cykla samt att ha bästa lilla ungen på kärra i bak. Hon gillar att åka också, vilket är dubbelt så bra! Vi komplementshandlade lite grann innan vi åkte hem igen, tog väl en halvtimme på sin höjd. Detta underbara, sköna väder dessutom! På kvällen grillade vi :) Kött, sparris och potatis - vilket smakade riktigt bra! Det blev som en liten mini helgkväll sådär på en tisdag, superskönt! Det är de små sakerna i vardagen som gör det. Är det inte så?

(null)

Vardag | | Kommentera |

New shoes!

ÅH! Som jag gillar mina nya skor - heja heja! Köpte ett gäng skor i Skövde i söndags. Använde ljusgrå igår och fick världens skoskav men dessa blommiga som jag har på mig idag sitter som en smäck! Är så jäkla nöjd och tycker de är så himla fina! Lite blommor kan väl pigga upp vem som helst?! Särskilt när vi har det här fantastiska vädret som vi har! Låt oss hoppas på en riktigt fin sommar! Jag vet en liten tjej som skulle älska en badrik sommar i alla fall :) Det var så svårt att hinna med i år. Våren kom så otroligt fort! Swish sa det bara så var det supervarmt, snön borta och blommor utslagna. Väldigt härligt och så men nu finns det också hur mycket som helst som behöver göras och få veckor kvar innan det är sommar och semester. 7,5 veckor kvar tills vi startar vår semester! Kämpa kämpa! 
(null)

(null)


Vardag | | Kommentera |
Upp