Vackra, sköna, underbara maj!

Idag är sista dagen i maj, vilken fantastisk månad vi har haft! Helt otroligt vilket väder! I princip sedan maj startade har det varit soligt och varmt. Hur ofta har vi 25-30 grader i Sverige överhuvudtaget och i maj av alla månader?! Det är lite tråkigt att inte ha semester nu men jag försöker passa på att njuta ändå. Underbara tid när man kan vara ute så mycket! Nu när det har varit så otroligt varmt har det dock varit tungt att vara ute. Igår var det 25 grader inne och 29 grader ute. I SKUGGAN!! Pontus grillade torsk med ugnsbakad potatis idag, väldigt gott! Jag och Edvin tog en liten promenad och nu tänkte jag snart ge upp för idag, lägga mig i sängen och läsa i min bok. Känns underbart att ha lyckats ta upp läsningen igen!

(null)

(null)

Edvin, Vardag | | Kommentera |

Alldeles matt

I morse ringde klockan 05:00, dags att ta en promenad med Edvin. Vi får passa på när det inte är så rasandes varmt ute så tidigt på morgonen passar bra. Sedan var jag på jobbet i någon timme innan det var dags för min massagetid. Jag var på massage förra veckan och nu igen då jag har lite problem med spända muskler i ryggen, förmodligen på grund av bärandet av Freja och dålig arbetsbelastning. Men jag kämpar på och det är ju ontskönt med behandlande massage alltså, det gör gott samtidigt som det gör ganska ont. 45 minuter är ganska lagom med muskelmangling faktiskt. Tillbaks på jobbet så var det full rulle hela dagen, möten på förmiddagen och en hel hög med arbetsuppgifter att göra. Jag blev inte klar idag heller så får fortsätta imorgon. 

Det blev ingen spinning idag heller då det bara var två stycken bokade blev jag uppringd vid 14 av Actic som undrade om jag ville köra när det var så få bokade. Nej tack, svarade jag. Hem istället! Väl hemma har jag väl inte varit den mest produktiva eller muntra. Har huvudvärk, dammsugit övervåningen och gått en promenad med Edvin. Det har blivit lite Freja-mys också så klart! Nu tänkte jag hoppa in i duschen. 

(null)

Vardag | | Kommentera |

En lång eftermiddag

Det kändes som att gårdagens eftermiddag blev ganska lång ändå. Slutade jobbet 14:45 och cyklade sen ner till Frejas förskola och hämtade henne. Helt fantastiskt att kunna cykla och hämta lilla hjärtat! Det är jag inte van vid, blev med ens lite avundsjuk på Pontus som gör det två dagar i veckan :) Väl hemma hade jag en supertrött tjej så vi började med en frukttallrik beståendes av physalis, melon och vindruvor. Sen härjade vi lite grann, Freja var för trött för allt så det slutade med att jag satte henne i vagnen. Vi gick en liten runda förbi en lekplats och där åkte hon rutschkana - om och om igen. Det kändes som hon piggade på sig lite grann då så då var det nya tag igen! Väl hemma började jag lite grann med maten och Freja fick stå på en stol med mig i köket och "laga mat" hon också. Väldigt mysigt! Sen blev det nattning av lilltjejen som somnade som en sten på fem minuter, direkt efter att vällingen var uppdrucken. Sen var jag tvungen att jobba i tre timmar under kvällen, fytusan. Men kunde leverera lite info i alla fall för att rädda vår slutkund. Vi kämpar på!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Freja, Vardag | | Kommentera |
Upp