Spårbarhet på sin hund

I samarbete med Vovven.nu -
 
Igår när jag kom hem från jobbet väntade det ett litet paket till mig från Vovven.nu och däri låg en supersöt liten bricka till vår Edvin. Det finns en uppsjö av olika brickor att välja mellan på deras hemsida, olika färger, former och utföranden. Jag valde ett blått hjärta där jag skrev Edvins namn och mitt mobilnummer. Om han, vilket jag inte hoppas, skulle försvinna. Då går det lätt för en vanlig person att få tag i mig för att meddela var Edvin är, hur bra?! 
 
Jag är jättenöjd och tycker den passade superfint i Edvins sele. Jag valde en blå då det redan är så många som tror att han är en tik. "Åh vad hon är söt!" får vi ofta höra, verkar inte som att hanar kan vara så söta ;) 
 
Nu när vi närmar oss juletider är väl detta den perfekta presenten för de små förbenta liven vi har. Detta funkar ju minst lika bra på katter och där är väl risken ännu större att de försvinner om de är ute-katter. Superbra att djurets namn och ägarens telefonnummer finns på en liten bricka. Så himla smidigt och bra grej! 
 
 
 
 
| | Kommentera |

Träningsvärken är påtaglig

Jag har inte haft det minsta ont i knät sedan promenad/joggingrundan i måndags - hejaheja! Jag har däremot en riktigt fin träningsvärk som sakta har krupit sig på. Idag är den som värst kan jag meddela - rumpa, lår och känns även i benhinnorna. Det blev trots allt 5,5 km, en rejäl runda att börja med. Flåsmässigt orkade jag på bra men benen blev trötta muskelmässigt tyckte jag. Behöver nog köra lite mer styrketräning :) Jag tar dock några dagars paus från löpträning och vilar min kropp, allt för att undvika skador. Jag tänker fortsätta stretcha och styrketräna. Stretcha ut vader och baksida gör jag varje dag och det har gett resultat! Vi har haft två riktigt sköna nätter nu då Freja har somnat på kvällen och sen inte vaknat förrän efter klockan 6, superskönt. Ingen amning på natten, inget stök, har fått sova. Jag är jättenöjd! Vågar inte ropa hej än men jag hoppas det håller i sig. Det vore ju fantastiskt :)

(null)

Jag slänger upp en bild som är tagen för några veckor sedan. Det går framåt, är inte riktigt där jag vill vara än men det går sannerligen framåt! Särskilt nu när jag kan lägga till mer intensiv konditionsträning. Jag har dock kommit längre än jag trodde med enbart promenader! 
Träning | | Kommentera |

En måndag i den effektiva andan

Det har varit väldigt mycket på jobbet idag. Jag har fått mycket gjort men det känns knappt som att jag har rensat undan alls på skrivbordet eller i mailkorgen. Sådana dagar är tunga, som att man står och stampar på samma ställe... svängde förbi Intersport på hemvägen då vi har en barnvagn som det bara blir punktering på. Sen när jag kom hem hade vi besök av Sector alarm, det blir inköp av larm här! Efter det var det dags för motion av hund, 5,5 km promenad/jogg blev det. Jag får se hur mitt knä känns imorgon. Håll tummarna för att det känns bra så jag kan köra lite mer jogg- och löpträning, vore kul! Behöver kunna köra mer konditionsträning hemifrån utan att behöva åka till gymmet. Känns bra att kunna motionera Edvin samtidigt som jag tränar :)

(null)

Träning, Vardag | | Kommentera |
Upp