Ännu en dag i solens tecken

Det är ytterligare en dag med sol och jag sitter inne på kontoret där ACn är på för fullt.. det är riktigt svalt här inne, men jag längtar bara uuut kan jag säga! Det är skönt att sitta här vid skrivbordet i linne och shorts iaf. Mycket skönt! Var ute o kollade efter gasollappar för en stund sen, tog knappt 10 minuter. Sen efter jobbet ska jag till systemet för behöver lite alkohol till helgen. Sen ska jag o Lisette åka runt och handla lite sånt som behövs.
Strök träningen idag faktiskt. Min kropp är lagom död kan meddelas! Jag har lite svårt att gå för jag har sååån träningsvärk runt baksidan på knät. Det är galet! Men det är väl lite gött samtidigt. Även om det gör sjukt ont att gå. Sjukt ont!

Har gjort dagens uppgifter. Var klar vid 2 ungefär. Movex och excel-arket blev 0 och stämmer alltså överens - awesome! Det krånglade som fan igår, pga den mänskliga faktorn - mig. Sen har jag arkiverat - satt in papper i sina pärmar. Ska försöka få lite ordning på min skit. Sen har jag inte så mycket kvar att göra faktiskt..

Imorgon ska jag arbeta helt på egen hand. Får se hur det går! Har ju hela nästa vecka på mig att öva också. Sen går Päivi på semester. Vi får se hur helgen blir, skriver kanske en sväng imorgon innan jag åker. We'll see. Beror på om jag hinner och får tillfälle.

Jag vill sola, bada och vara lite ledig. Jobbar ju bara när det är fint väder... Phu. Aja! Det blir nog en bra dag idag ändå. Jag vill ha helgen. Det kommer bli sjuukt roligt :)
Allmänt | | Kommentera |

Tiden är dagens problem

Jag har så jäkla ont om tid... Hinner inte blogga typ. Idag på jobbet så gick tiden skit fort! Helt plötsligt så frågar Päivi om vi ska gå på frukost, jag fattar inget.. Klockan är då 20 i 9. Va? Redan 20 i 9? Galet... Tiden går sjukt fort! Har jätte mycket o göra, mycket o lära mig. Systemen är en hel värld! Men jag jobbar på det, så att säga! Sen strulade det, men Lisette hjälpte mig så hjälpte jag henne att hitta två pall som fattades. Teamwork, baby!

Sen åkte jag hem, åt två mackor i solen och läste lite grann i min organisationsbok. Sen bar det av ner till stan o träffade Jessica. Pratade med Spång en stund. Sen köpte vi med kebabtallrik och pizza och satte oss i hamnen. Förbannat mysigt! Där mådde vi bra vill jag looova. Varmt som sjutton! Gick bort o satte oss där dom sjösätter båtar - rampen. Kom ett antal jetskis och skulle i. Grannen bland annat. Gött för dom!

Sen kom jag hem, läste lite till i min bok. Sen stack jag och pappa ut i spåret. Drog nog 2,5an på 17 min idag. Var lite segt får jag erkänna... men skönt att ha det gjort! Avslutade med 6 intervaller alá 40-50 meter. Var ganska slut efter det. Kom hem, duschade, packade i ordning med tält, sovsäck och liggunderlag. Det viktigaste! Sen åt jag jordgubbar som är plockade ifrån trädgården idag - mums! med glass. Och sen har jag packat och läst lite och nu är det ta mig fan läggdags :) Jag är sisådär lagom trött efter den här dagen!

Morgondagen lär dock inte bli bättre, då jag behöver handla en mängd olika saker, packa, ska till Lisette för att lämna av lite saker där. Det är massor massor massor! Men det ska jag nog klara av!

Hoppas ni har haft en bra onsdag i värmen och solen :)

Allmänt | | Kommentera |

Galen dag!

Vilken jäkla tisdag det blev! Efter jobbet så stack jag till gymmet o träffade Lisette och vi körde ett dunderpass med ett antal reps och ett antal set! Vi körde skiten ur oss kan vi väl säga :) Det var gött! Sen skulle vi vidare upp till Spång för att planera inför roadtrippen som går av stapeln på fredag! Vi går ut från Actic och svänger runt hörnet vid Lindex och går Nygatan fram mot Spångs trappuppgång. Då ser vi en cyklist komma nerfarande från Komministergatan (som är en ganska brant backe) i en jävla fart!

Hon cyklar rätt mot Team Sportia och där är trottoarkanten hög, så jag hinner tänka att det där inte kommer gå bra. Och då brakar hon i backen, gör typ en volt över cykeln och bara faller handlöst! Jag och Lisette blir först chockade och sen fattar vi oss båda två och springer över gatan för att se hur det gick med henne. Först ligger hon alldeles stilla och sen börjar hon röra på sig och hon har en hel del blod som kommer från ett sår i huvudet.

Hon bara skriker och vi vet inte riktigt vad vi ska göra, då hon har blod rinnande här och var. Det droppar på kläder och på asfalten. Vi frågar hur hon mår, var hon har ont. Då kommer en kille springandes och han säger sig vara hennes man. Lisette frågar om vi ska ringa ambulans och det vill han att vi gör.

Tjejen verkar förvirrad och skriker mest och har ont. Sen ser han till så hon ligger ner med en väska som stöd för nacken. Och klappar lite på henne. Men hon tystnar och blir medvetslös under en stund, så vi tjatar att han ska prata med henne - eftersom dom pratar samma språk. Han slår henne lite på kinderna. Hon pendlar mellan medvetslöshet och medvetande. Efter 6 minuters prat med 112 kommer ambulansen. Tur att dom kom så fort!

Förmodligen hade hon skadat huvudet rejält och skadat handleden. En rejäl bula hade hon i huvudet och det blödde en del. Lisette tyckte även att det såg intryckt ut. Jag hann inte avgöra så mycket, då adrenalinet bara sprutade i kroppen och man visste inte hur det skulle gå för henne. Det hade ju inte varit någon höjdare om vi inte fått liv i henne.

Så det var min tisdags kväll det! Gick sen, efter dessa 10 hektiska minuter, upp till Spång och planerade inför helgen, som sagt. Som det ser ut nu är det jag, Lisette, Spång, Niklas, Christopher och kanske Filip och Rikard. Jag hoppas det blir vi! För då är vi ett jävligt härligt gäng som åker :) Men vi får se.. de två sista var inte säkra än. Pengar och sånt ni vet. Det är ett problem...

Men hoppas ni haft en lugnare kväll än mig idag! Peace out.

Allmänt | | Kommentera |
Upp