Idag: Panik och stress. Imorgon: Göteborg - Landvetter - Alanya

Jag har stressat runt, strukit lite kläder, tvättat, diskat, fixat och grejat, fixat fötter och naglar, gjort sallad och mackor inför imorgon. Grejat. Och jag är fortfarande inte färdig! Jag har flera saker jag måste göra imorgon. Vill gärna inte glömma något, så vi får se om jag kanske glömmer något ändå. Förmodligen lär det inte vara något livsviktigt, men ändå!

10:05 går bussen mot Skövde. Om allt går som det ska är vi i Göteborg strax innan 13:00. Sen så tar vi oss till Landvetter någon gång innan halv 4 förmodligen. Sen lyfter planet 17:40. Jag kan knaaappt bärga mig! :) Vet inte ens om jag kommer kunna sova i natt, men förhoppningsvis. Jag är ganska trött. Klockan står på 8:00. Så jag har gott om tid imorgon!

Det är dags för mig att krypa lite längre ner i sängen, under täcket nu.. Imorgon väntar inte vilken dag som helst, en jävla dag väntar! Fast en riktigt rolig dag. Kommer längta tills planet lyfter heeeela dagen!

Så, vi hörs inte på ett tag nu.. Men jag kommer tillbaks om någon vecka :) Ha det så bra och håll ställningarna medan jag är borta! Puss på er!


Bild från i lördags
Allmänt | | En kommentar |

Avklarat och färdigt!

Idag redovisade vi och hade sista konferens dagen. Vi blev  godkända och det är frid och fröjd! Köpte mig en ny, brun bikini. Mycket snygg tycker jag! Håller på o packar och grejar inför imorgon. Behöver göra lite käk till imorgon dessutom. Och en hel del annat smått och gott! Ska fixa med detta :)

Så hinner inte skriva så mycket blogg nu, kanske senare ikväll.

Jag åker till Alanya imorgon! Känns förjävla bra!

Allmänt | | Kommentera |

Dagen idag

Jag vaknade 5 i 5 och tänkte att jag skulle vänta på att klockan skulle ringa, men ändrade mig. Tittade på mobilen och upptäckte att jag inte hade ställt alarmet! Smart Veronica! Så där hade jag tur som fan eftersom det var obligatorisk närvaro idag! Har aldrig varit med om att dom tagit närvaro annars...

Kom iaf upp till skolan, som tur var! Har tittat på redovisningar hela dagen, vissa bättre än andra så att säga. Sen har jag läst en del och varit ute i solen lite också, cyklade ner till stationen. Sen åkte jag hem med tåget. Ville aldrig komma hem för jag ville bara läsa o läsa o läsa i min bok! Läser Hypnotisören av Kepler om jag inte har nämnt detta tidigare. Man fastnar liksom lite!

Sen har jag stressat  runt typ hela kvällen. Fixat och grejat och ätit och sånt. Packat och skrivit ut papper inför morgondagens redovisningen. Tanken är kanske att jag ska plugga på det lite grann också iofs. Får kika på det!

Charlotta kommer om en stund och lämnar min kamera här och tar tillbaks sprit och sitt Twister. Jag har massa grejer här som inte är mina! Källgårds kläder och Spångs tröja och väska. Lisettes husnycklar! Det är bäst att jag inte tar med dom till Turkiet :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp