Damer och herrar

Nu är vi inne i 2009, det är inte fyskam! Detta är året man aldrig trodde skulle komma, detta är 2009, det är detta året man tar studenten! Det känns riktigt bra om jag får säga det själv, fast ändå lite läskigt... Man kommer att ha mycket att stå i det här året, många beslut att fatta - som bara jag kan fatta ensam.

Annars så har det varit en bra jul :) Jag är helt nöjd med min julafton iaf! Sen hade vi ju nyår, även det kalas! :) Annars har jag simmat en del, åkt skridskor och varit i Örebro. Shoppade :) Det var väldigt härligt! Lovet har varit väldigt bra, och nu är man tillbaks där man slutade ;) Men har sovmorgon imorgon till halv 10 iaf, hallelujah! och Charlotta kommer nog till skolan imorgon också! Krama sönder! :D

Nej, nu är jag riktigt hungrig så jag hoppas att det blir mat snart! Men kan man förvänta sig så mycket när det bara är pappa hemma? Nej :)

puss
Allmänt | | Kommentera |

Dags igen!

Jaa, men visst! Nu är det dags igen för att skriva lite i sin älskade blogg :) Låter det som att jag hatar bloggen? Neejdå! det är så trevligt o skriva lite ibland så! Särskilt när man inte har något o göra - när både bdb och facebook är dött. Igår var jag iväg till Örebro och shoppade, mums! Idag har jag varit ute och gått en sväng i det fina vädret, annars har det varit lugnt. Det är ju söndag.. fast lov. Lov-söndag är det.

Imorgon är det måndag och vet ni vad det innebär? Suck, 3 dagar kvar till skolan börjar... Det känns inge vidare. Jag har börjat uppskatta det här med o sova hur länge jag vill! :D Fast å andra sidan, drar skolan igång så drar hela livet igång. Då blir det de här regelbundna utgångarna igen :P det kan vara ganska mysigt också :) Och Charlotta kommer äntligen tillbaks! :D yippie!

Kommer det en så åker det ju förstås en annan! Amanda åkte till Teneriffa i natt :) Får hoppas att hon får det skit bra! Medan en annan sitter här.. fast i isen :P

puss
Allmänt | | En kommentar |
Upp