Snart julledighet

Då var helgen innan julledigheten över. En mysig helg, så fin känsla! I fredags var vi på lussefirande på Frejas förskola. Vår lilla älskade tärna! Det är så oerhört fint med de små. Hon var jättenöjd och åt tre pepparkakor. På väg hem åkte vi förbi hennes farmors jobb för att lussa för Pontus mamma. Väl hemma åt vi mat och tog det lugnt. Efter nattning av Freja blev det På spåret. 

I lördags klev vi upp vid 7.30-8:00, hängde hos Pontus föräldrar medan Pontus och hans pappa körde några vändor till tippen. Sen hem, greja lite och sen iväg igen - mot Hjo för att träffa Amanda, Martin och Greta. Sååå mysigt! De hade lagat så otroligt god mat och supergott bröd till. Vi pratade ikapp och fikade på lussebullar. Tiden sa swosh, som vanligt, och det var dags att åka hemåt igen. Stoppa tiden en stund! Barnen lekte så fint och Greta börjar bli så stor! Wilmer trivdes bra i deras babygym :)

Idag har Pontus och Freja köpt gran! Jag har promenerat och styrketränat. Har passat på att ta det lite lugnt, men en veckohandling är också gjord så klart :) vi startar måndagens med korvstroganoff och ris. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp