När livet liksom sätts på paus

Det känns som att livet har pausats lite grann nu när jag är lite förkyld. Det är lite så det blir när jag inte kan utföra mitt fritidsintresse när jag kommer hem från jobbet. Jag kan inte styrketräna, inte konditionsträna... eller visst, jag KAN men det känns inte bra att fresta på kroppen när den redan har en förkylning att ta hand om. Så idag har jag myst med en sjuk liten Frejsan och tittat på två avsnitt av en ny serie när jag kom hem från jobbet. Inget jobb den här kvällen, väldigt skönt! Jag har även övat lite grann på ett nytt tricks för Edvin. Jag försöker lära honom att viska för tillfället. Han behöver lära sig lite nya grejer nu när han kan de gamla så väldigt bra! Gå fot på högersidan vore i och för sig något för honom att lära sig... men det känns som ett ganska stort steg. Jag får ta det successivt helt enkelt. Nu i februari kör vi "viska" och i mars kanske vi börjar kortare bitar med att gå fot på högersidan. I rallylydnaden har vi med oss fotgående på vänstersidan så det har vi övat alldeles för mycket på :) 

(null)

(null)

Edvin, Träning | | Kommentera |

Hejdå helgen, var tog du vägen?

Vilken helg vi haft och så fort det gått! Tillsammans med förkylningar har vi tagit oss igenom den här helgen som har innehållit bra mycket mer än den brukar. I fredags slutade jag vid halv 2 för att åka till förskolan och hämta Freja. Det var mysigt och hon hade haft en bra dag på föris! På eftermiddagen åkte vi till Bomässan en sväng med en trött tjej. Det resulterade i att vi köpte en ny diskmaskin då den vi har inte gör rent disken... ska bli så otroligt skönt med en ny! De hade dessutom 20% rabatt under helgen hos Järnia. Så bra att köpa lokalt och gynna de lokala affärerna också känner jag :) 

I lördags tog jag det ganska lugnt då förkylningen bestämde sig för att bli än sämre. Startade morgonen med lite sång för pappan i huset. Igår fyllde han 27! Slipade trappräcket, vilket inte är färdigt och hann inte så långt som jag ville under helgen. Dumma förkylning! På kvällen bjöd Pontus på fyr-rätters för mina och hans föräldrar plus min bror. Bra kväll! Igår startade vi dagen med sängmys efter en natt med krupp. Promenad med Edvin, tankning, tvätt av bil och handling innan fika med Pontus farföräldrar och hans gammelmormor. Freja utvecklade 40 graders feber under kvällen så hon hade det jobbigt vår stackars tjej. 

(null)

(null)

Vardag | | En kommentar |

När det inte riktigt blev som det var tänkt

Jaha, då vaknade man mitt i natten och kände hur det rev i halsen. Va sjutton?! Jodå, halsont och tung i huvudet. Tog mig igenom dagen nästan som vanligt på värktabletter. Det var ju inte längesen jag var sjuk! Typ två veckor sedan kanske! Det känns så jäkla tråkigt! Till helgen har vi dessutom en hel del saker vi ska göra, både kalas, bomässa och fix hemmavid. Jag vill bara må bra och kunna köra på som vanligt. Inte ens Freja är direkt sjuk än så länge, men det är väl bara en tidsfråga. Det tror väl i alla fall de flesta föräldrar som skolat in barn samt förskolepedagogerna. Då går mamman och blir dålig istället. Superskoj. Jag ska i alla fall gå och lägga mig tidigt ikväll och sen känna av hur jag mår imorgon. Jag har med mig datorn hem om jag behöver ta sovmorgon och sen jobba lite hemma imorgon. Heja livet!

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp