När det inte riktigt blev som det var tänkt

Jaha, då vaknade man mitt i natten och kände hur det rev i halsen. Va sjutton?! Jodå, halsont och tung i huvudet. Tog mig igenom dagen nästan som vanligt på värktabletter. Det var ju inte längesen jag var sjuk! Typ två veckor sedan kanske! Det känns så jäkla tråkigt! Till helgen har vi dessutom en hel del saker vi ska göra, både kalas, bomässa och fix hemmavid. Jag vill bara må bra och kunna köra på som vanligt. Inte ens Freja är direkt sjuk än så länge, men det är väl bara en tidsfråga. Det tror väl i alla fall de flesta föräldrar som skolat in barn samt förskolepedagogerna. Då går mamman och blir dålig istället. Superskoj. Jag ska i alla fall gå och lägga mig tidigt ikväll och sen känna av hur jag mår imorgon. Jag har med mig datorn hem om jag behöver ta sovmorgon och sen jobba lite hemma imorgon. Heja livet!

(null)

Vardag | | Kommentera |

När det gäller att utnyttja timmarna maximalt

I morse var jag uppe 05:20 och var på jobbet 06:22. Har en hel del att göra på jobbet och tycker timmarna går på tok för fort, vill även hinna träffa Freja lite grann också! Så idag var jag hemma hos familjen strax efter 16. Jag och Freja gick upp till hennes rum och lekte lite innan hon fick middag. Vi pusslade lite grann och lekte med hennes lilla tåg. Freja är mest intresserad av att "förstöra" det mesta :) Efter nattning av Frejsan körde jag flåsig styrketräning under 25 minuter. Fokus på flås och att hålla igång! Väldigt skönt att ha det avklarat nu på kvällen innan jag gjorde kvällsmat. Veckodagarna går så jäkla fort så det gäller att utnyttja den lilla tiden vi har så maximalt vi kan. 

(null)

(null)

(null)

Freja, Träning, Vardag | | Kommentera |

Måndagens kvällströtthet

Konstant trötthet, kvällströtthet. Är det så det är som småbarnsförälder? Kvällströttheten tar oss, varje kväll. Men vi har det ganska mysigt också! Idag startade morgonen 04:45, tjoho! Efter jobbet blev det dotterhäng, promenad med Edvin och lite styrketräning. Har borstat igenom Edvins päls, behövdes. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Igår hade jag en sån där härlig sovstund med Freja. Hon somnade på min arm och sov gott på den. Jag njuter alltid de stunderna - ALLTID.

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp