Ja se det snöar..

Ja, se det snöar. Ja, se det snöar. Det var ju roligt, hurra! Men var har vi plogbilen? Den har tydligen varit försvunnen. Igår när jag skulle cykla till Friskis så upptäckte jag att hela Madlyckevägen inte var skottad! Men trottoarerna hade dom minsann både skottat och grusat! Vad är detta?

Sen läser man en insändare i tidningen där det står att vi ska cykla på vägen. Hur i helvete kan man cykla på vägen när den inte är skottad och man känner sig som en fara bara genom att vara på den? Man slirar runt som sjutton och får inte fäste någonstans! Då kan man inte  cykla på vägen, det går inte. Jag vill inte vara ivägen på något sätt, så jag cyklar gärna inte på trottoaren.. MEN när det inte går att cykla på vägen, vad ska man göra?!

Jaaa, det var ju det som snö-problemen förde med sig. Är det då så konstigt att man inte riktigt gillar snön? Det är ju så otroligt jobbigt att  ta sig fram när snön är på det här viset! Man blir ju riktigt ledsen.. men men, jag har inte dött än :) Hemskt ledsen ;)

Puss
Allmänt | | Kommentera |

Helgenjajemen, nu har vi haft ännu en
helg. Det känns ju helt najs alltså :) Fast å andra sidan, söndagar och måndagar är inga höjdardagar, men jaja. De ska ju komma förr eller senare, vare sig man vill det eller inte! Men den här helgen var helt klart trevlig!

Var i Örebro med Amanda, Matilda, Jessica och Charlotta i fredags. Köpte mig leggings och 2 tröjor på lager 157 :) Bra grej! IKEA och Marieberg blev det ju också förstås. Sen på kvällen var Steffi här :) sen sov man gott den kvällen ska jag säga! Sen i igår så var det utgång med Charlotta! Väldigt kul! Ja, fyfan!

Nu vankas det en ny vecka och den börjar med studentmössprovning imorgon kl. 14.00. ^^ Så det blir nog kul.. Sen är det väl inte så mycket.. som jag känner nu blire nog fest i Skövde på fredag! Sen kommer ju Larssons på lördag också. Så helgen är ju typ spikad som det ser ut just nu.

Puss
Allmänt | | Kommentera |

Jaaaa

Jag har haft lite grann att stå i det senaste. Om inte minst så har det bestått av att fundera och tänka! Jopp, det kan du tro! Men idag är det iaf fredag och det känns skönt :) Har på något sätt väntat på den här helgen också ska jag erkänna. Tiden har gått ganska fort om jag tänker efter... Det är helt otroligt faktiskt. Jag ser inte fram mot 30 års dagen.

Imorgon åker jag med Charlotta till Göteborg på Kunskap och framtids mässan och förhoppningsvis följer Robin med mig hem från Göteborg sen. Och ikväll blir det till att umgås med Steffi. Ta sig en öl skulle egentligen sitta fint... men det väntar vi med till en annan helg :) utgång snart kanske... Hur många dagar är det kvar till studenten nu? ;)

Annars har det varit en fin dag! Förra och förrförra veckans prov har gått bra :) tre bokstäver på dom allihop! Ibland är det skönt att känna att man fixar vissa grejer faktiskt! Vi får väl se hur svenskan gick, hoppas att det också gick bra! Kom igen Trampe :)

Puss
Allmänt | | En kommentar |
Upp