Efter jul

Japp, jul har varit nu och nu är det dags att sikta mot nyår! :) Det planerades och fixades idag! Kanoners blir det! Jag ser fram emot det som faaan :) Och taggar jag, då fan blire bra ;)

Träffade en mysig person igår. Det var faktiskt mysigt! Det är så dumt att jag fortfarande trivs så, fastän så egentligen inte existerar. Men jag önskar att jag gjorde det. Och hur ofta slår önskningar in, Veronica? :) Phu.

I vilket fall, så har jag varit hos Steffi med Emma och kikat på Legally blond ikväll med chips, godis o dricka! Riktigt härligt mys hade vi må jag då säga ;D tjoho! Och imorgon ska jag upp o åka till Skövde med bror min :) <3 Ska bli kuuul!

Puss
Allmänt | | Kommentera |

Snart helg!

Yes, snön ligger ju :) Det vet vi ju iaf! Fast måste säga att det är mer snö i Örebro. Halt som attans är det! Gleeed som satan på vår gata, det var ruskigt kul :) Ta sats o glida 2 meter :D tjoho! Imorgon är det fredag! Och det gillar jag!

Det blir sannerligen full rulle imorgon nämligen! Ska upp till Örebro, sen ska jag och Svante ha träff med vår annouens (?) Malin, sen är det föreläsning mellan 10.15 (akademiska kvarten!) och 12. Sen ska jag träffa min grupp. Sen ska jag hinna med tåget som går 13.46. Sen ska jag hem, duscha, göra mig iordning och äta. Sen vidare mot Skövde med Rikard och hans bror, där det blir fest med det gamla häärliga Skövde folket :D

Jag ser verkligen fram emot imorgon. Jag gillar att ha fullt upp helt klart :) Men lördagen.. jaa, man får väl helt enkelt se hur man mår då ;)

Nu har jag förresten köpt de leggings jag har tittat på sååå länge! Det var ju 20% rabatt på VeroModa idaaag ;) Så fick dom för 225 kr. Det tycker jag är heeelt okej! Så jag är nöjd. Ska snart upp på rummet en sväng o prova lite kläder inför imorgon, kul kul kul :D

Pusss
Allmänt | | Kommentera |

- Hot or not

Det har varit en helt okej tisdag! Som vanligt sov jag på tok för länge när jag är ledig! Förstår inte varför, ingenting som får mig att gå upp.. Det suger. Särskilt eftersom jag vet att jag inte får ligga kvar i varma gosiga sängen imorgon :) Upp och hoppaaa Lady!

Sen så blev det i vilket fall lite pluggande och sen ner på stan! (Y) Gött. Sen hem till Steffi och kissen ;P Och nu ikväll , Navy CIS - sjäälvklarhet! Det enda jag följer och än så länge har lyckats följa :) Duktig tjej!

På fredag ser jag fram emot en stört rolig kväll i Skövde med de gamla goaaa! :D Det kommer bli toppen, det känner jag på mig :) Men får inte vara för taggad eller ha för höga förväntningar. Inget får gå snett juuu!

pussss
Allmänt | | Kommentera |
Upp