Lördag kväll

Då var det lördag kväll. Den hemmagjorda pizzan ligger i magen, Wilmer sover i min famn och Pontus läser godnattsaga för Freja. Freja och Pontus var på gymnastik i förmiddags och under tiden gjorde jag mina aktiveringsövningar OCH (!) hör och häpna, första styrketräningspasset på länge! Så HIMLA ROLIGT! Nu har vi börjat kicka igång på riktigt. 

Den foglossning jag har känt av efter förlossningen blir successivt bättre, jag blir starkare och orkar allt mer. Den senaste veckan tycker jag att den positiva utvecklingen har gått lite snabbare, underbart! Det känns så skönt att kunna hänga med Freja på lekplatser utan att tvingas ta pauser och vara orolig för att jag inte kommer klara något. Eller att jag kommer få lida av det resten av den dagen. 

Vi åt rester till lunch och sen tog jag en långpromenad med Edvin samt hämtade vår vagn som stod hos mina föräldrar. Under eftermiddagen igår var vi där nämligen och avslutade med middag, trerätters! Under eftermiddagen idag var jag och Freja ute, de övriga mötte upp oss lite senare. Freja cyklade på sin balanscykel till två olika lekplatser. Känns som cyklingen har släppt lite för henne nu. Hon är så duktig!! :) 

(null)

(null)

(null)

Min resa, Vardag | | Kommentera |
Upp