Let's go undercover

Jag är så jäkla sugen! Så extremt cp sugen... ohmygod! Jag vill, jag vill, jag vill nu!

Och ni kan aldrig gissa vad jag är sugen på... Inte det ni tror iaf.

Jag vill gymmaaa! Jag vill fortsätta bygga upp mig. Jag är inte nöjd än, jag är inte där än och jag vill jobba på det! Började lite smått idag med en promenad. Det kändes väl sådär, okej men sådär. Min kropp är inte alls som den har varit efter att ha vilat såhär länge. Vill dra igång, men måste lyssna på min kropp och jag kommer ha lite ont om tid nu inför helgen. Skola både torsdag och fredag. Imorgon upp 05:50 och hemma 20:00. Fredag upp 05:50 , förhoppningsvis hemma runt 18. At least I hope so!

Ibland har jag så jäkla mycket motivation och vill och vill och vill, som nu. Sen ibland rinner den av mig. Det är lustigt det där. Men jag tror att alla är såna. Man måste bara försöka hålla sig motiverad. Man klarar mer än man tror. Jag har klarat mycket nu på bara två dagar fastän jag inte har mått toppen. Man är awesome, så är det bara!

Längtar till träningen och endorfinerna :)

Allmänt | | Kommentera |

Full rulle och hårda puckar när man studerar!

Nu har jag suttit och pluggat i ungefär 3 timmar. Jag har läst ut en 300 sidor tjock bok sen igår. Och jag har skrivit ihop 1,5 sida recension på den och ytterligare en sida reflektioner. Vet inte om jag är riktigt nöjd med reflektionssidan än. Skrev den bara direkt ur huvudet. Analyser är något jag tycker är roligt så där mal jag bara på :)

Nu ska jag relatera den här boken jag har skrivit en recension om till annan litteratur jag har läst och hur den skiljer sig. Kul va? Så jag har ytterligare några böcker jag behöver läsa lite grann i. Det här blir den svåraste punkten!

Sen ska jag utveckla en fråga eller tanke som jag vill ha som utgångspunkt på seminariumet på fredag. Är inte riktigt säker på vad jag vill där än...

Sen ska jag hitta en artikel (som jag har hittat) inom management som intresserar mig. Sen ska jag skriva vad artikeln handlar om, varför den intresserar mig och vad jag skulle vilja ta reda mer på inom den här artikeln och vilka reflektioner jag får utifrån den bok jag har recenserat.

Det var väl en lagom uppgift såhär första veckan då man är tillbaks på universitetet, don't you think? ;) Har även en bok på 400 sidor som jag skulle behöva läsa i helgen. Snacka om att verkligen vara tillbaks i skolans värld!

Nej, nu ska jag börja plöja igenom böcker!


Veronica pluggar ;)


Har köpt en jätte smidig klädhängare också! Så nu kan man faktiskt sitta i min fotölj igen!
Allmänt | | Kommentera |

It's your life and you're the one who makes it worth livin'

Nu har jag snart en grund att stå på inför mitt uppsatsskrivande! Har påbörjat recensionen lite grann. Har även hittat en artikel som jag tycker verkar bra. Har läst/skummat ca 200 sidor nu och skrivit ner lite saker jag kan nämna i recensionen. Vill få en sorts helhet i det. Kommer bli mest manligt/kvinnligt. Sen får vi se vad jag kan skriva ihop i analysen. Analys är det jag tycker är roligast :)

Tror penicillinen så smått börjar värka. Har inte mått alltför dåligt nu sen jag kom hem iaf. Har bara väldigt mycket jag behöver göra! Vi får se vad som händer sen fram igenom mot helgen och så. Har ingenting bestämt. Har knappt hunnit prata något med någon känns det som. Ensamma, dystra jag. Men jag orkar ju inte och hinner inte hitta på något nu under veckan förmodligen.

Jag har inte så mycket mer intressant att skriva om just nu tror jag. Jo, förresten. Jag vill träna! Shit i helvete vad jag vill träna... Min kropp känns inte alls i form. Jag hatar det! Tror mina blommor i fönstret behöver vatten också.. Ska kolla detta snarast.


Hattarevik -04. Lillebror.
Allmänt | | Kommentera |
Upp