Lunchpaus

Har haft en helt okej natt med 4 uppvak ungefär och jag fick sova till halv 9. Snäll tjej :) Efter lite mys i soffan blev det en promenad med vagnen och Edvin, ungefär 5 km och 55 minuter - väldigt skönt! En jättehärlig promenad trots att jag frös i början på grund av blåst. Min kropp blir sakta starkare. Jag kände det idag då jag verkligen kände mig stark i stegen och höll ett bra tempo. Kalasskönt! Jag fick även en impuls att väga mig i morse och tydligen har jag gått ner ett halvt kilo sedan helgen. Vet inte riktigt vad som hände där.... men nu ligger jag på under 66,9 kg. Känns jätteskönt att vikten går neråt, men som jag sagt förut; inte för fort. Lagom viktnedgång känns bra :)


På bilden nedan till vänster är två veckor efter förlossningen och jag vägde ungefär 71 kg. På mittenbilden är runt tre veckor efter förlossningen och jag vägde nog runt 69 kg. Bilden längst till höger är från helgen då jag vägde cirka 67,5 kg och det är ungefär 2 månader från förlossningen. För 2 månader sedan vägde jag 76 kg efter förlossningen. Strax över 4 kg hade jag gått ner trots att jag klämt ut Freja på 3,5 kg och blivit av med moderkaka på 1,5 kg OCH förlorat två liter blod. Ni kan förstå min besvikelse! Haha, men nu tänker jag inte alls på det, inte nu när det går neråt :) 

Träning | | Kommentera |

En dag i positiv anda trots tjurig bebis

I morse vaknade jag vid 8-tiden av en bebis som absolut inte ville somna om. Mamma, det är ju morgon! Så det var bara att inse att det var färdigsovet och väcka min sömndruckna hjärna. Jag tog med mig lilla fröken till gymmet där jag fick 28 minuter för mig själv innan hon vaknade. Det fick bli ett ganska effektivt pass men hon fick ändå ligga på en filt en stund och träna sin nacke medan jag tränade lite till :) Sen var hon tant tjurig under eftermiddagen innan det blev en sväng i vagnen med Edvin. Det har varit en fin dag trots att solen har lyst med sin frånvaro. Jag rensade upp lite bland Frejas kläder, tog bort det hon har växt ur och sorterade upp storlek 62 som är näst på tur. Hon kommer dock fortfarande i några av storlek 56 kläderna så de fortsätter vi med ett tag till :)

Träning, Vardag | | Kommentera |

Förkylningstider

Igår kväll kom Pontus hem då han inte mådde särskilt bra. För min och Frejas skull sov han ute på soffan i natt, men känner sig bättre idag. Hoppas det går åt rätt håll! :) Idag vaknade jag vid halv 9 och sen tog vi en morgonsväng med Edvin. Jag har läst lite i boken jag håller på med just nu, fortsättningen på Lotus blues: Mios blues. Bra och spännande såhär långt! Jag hinner läsa lite då och då när Freja ammar eller sover och inte bara bråkar vid bröstet. Vid 12 gav vi oss ut på en långpromenad som blev på ungefär en timme och 5 km. Fantastiskt härligt väder! Sedan var vi alla trötta, både jag, barn och hund, så efter lunch tog vi oss en liten nap. Freja är den som sover mest :)) Innan hon vaknade förut hann jag göra både dagens och gårdagens övningar, eftersom jag inte riktigt fick tillfälle igår. Så nu är jag ikapp, fysjutton så skönt! 

Vardag | | Kommentera |
Upp