Vi har flyttat in

Idag har vi flyttat in. Idag är alla våra saker flyttade till vårt nya hus. Idag är jag och Pontus husägare. Vi äger ett hus. Hur fantastiskt är inte det?! Just nu går jag och Edvin en liten kvällsprommis i vårt nya område! Edvin verkar tycka det är helt okej så länge han får vara med oss. Grannen två hus ner har redan varit förbi och välkomnat oss till området, en flaska vin hade han med sig. Känner oss väldigt välkomna, hoppas och tror vi har hamnat i ett fint område! Mycket är färdigt i huset men vi har också en hel del kvar. Tycker det är lite mentalt jobbigt att leva i ett flyttkaos men har fixat det mesta inför morgondagens jobb. Blir upphämtad av kollegan imorgon bitti. 


Hoppas ni har haft en fin måndag :)

Vardag | | Kommentera |

När jag hoppades på sovmorgon

Jag hade en förhoppning om att i alla fall få sova till klockan 7 idag, det sket sig. Kvart över 6 vaknade Freja, försökte söva om henne men gav upp vid halv 7. Gick upp och bytte blöja på henne, nu ligger jag i soffan under en filt och lyssnar på hur hon kämpar. Jag tror hon börjar bli lite trött igen så snart kanske vi kan testa på att sova igen. Igår var det full rulle på jobbet - som vanligt. Hann inte packa en enda flyttlåda hemma så får ta igen det idag. 


Hösten är verkligen här nu! Det är så vackert gult ute och höstens vindar är här. Jag hoppas på lite sol idag, det är alltid trevligt. Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar, två nätter. Nu är vi i sluttampen och behöver lägga i en extra växel. Nu kör vi! 

Vardag | | Kommentera |

Blåser nästan bort

Idag, eller ikväll rättare sagt, är det riktigt riktigt blåsigt! Jag och Edvin höll på att blåsa iväg nu på sista promenaden. Idag har det varit full rulle på jobbet men känns som jag har mer och mer kontroll. Jag trodde det skulle vara betydligt värre att komma tillbaka! Det är fullt upp från jag börjar tills jag slutar men det är ju skönt :) Efter jobbet tittade jag till mina föräldrars katt och sedan hem en snabbis innan kvällens spinningpass. Det var roligt! Körde 15 minuter styrketräning efter innan jag tog vägen förbi ICA hem. Och nej, ICA ligger inte alls på vägen hem. Snarare precis tvärtom faktiskt. Pontus lagade kyckling ikväll så efter disk har jag aktiverat Edvin så han ska vara lite trött. Nu väntar sängen! Freja vaknar förmodligen om några timmar, heja. 

Vardag | | En kommentar |
Upp