En lite lugnare dag

Idag var det en aningens lugnare dag på jobbet, välbehövligt! Vissa saker kunde jag inte springa på då folk är lediga pga höstlov. Så jag har haft en känsla av att vara lite i fas idag, för första gången på länge. När jag kom hem blev det bus och lek med Freja innan jag styrketränade 40 minuter. Väldigt skönt, trött i kroppen nu. Det är skönt att komma iväg, fast det är lite svårare att ta sig iväg till gymmet nu när vi bor en bit ifrån. Skillnad när vi bodde mitt i stan :)) Nu har vi ätit wok med nudlar och jag ska alldeles strax ta ut Edvin på en kvällsrunda innan läggdags. Det blir tidiga kvällar nu när Freja sover lite sisådär.


Idag blir nog för övrigt 9 månader. Fler dagar utanför magen än innanför snart. Lilla tjejen, som hon växer. Det är inte så länge till som hon kommer räknas som bebis.

Vardag | | Kommentera |

Ikeatripp!

I lördags ställde vi klockan på 07, önskade så att vi sluppit det egentligen då Freja sov som en sten fredag till lördag. Vi behövde sova allihop! Men upp och hoppa innan vi packade in oss i bilen för att åka till Ikea i Karlstad. Det var dags att komplementköpa en hel del. Sammanlagt slutade vi på cirka 7000kr, vilket jäkla komplementköp va?! Nu ska vi dock inte behöva göra några sådana större inköp på ett tag. Jag ska måla en byrå vi köpte - kul! Har inte bestämt mig för vilken färg än :) Lördagen gick väldigt fort men vi fick mycket gjort också. Igår hade vi städat, kört och hängt en tvätt, slängt källsortering och storhandlat innan klockan slog 11. Vid 12 fick vi besök av Ola, Anton, Linda och lilla Liam. Vi åt lunch ihop och pratade ikapp innan jag åkte till mormors lägenhet där jag, brorsan och mamma gick igenom endel av mormors saker. Mormor har flyttat till ett äldreboende nu där de tar hand om henne så lägenheten säljs i november. Ska försöka hjälpa mamma så gott jag kan och hinner :) 

Vardag | | Kommentera |

Vi välkomnar helgen!

Äntligen är den här - helgen. Jag måste dock erkänna att veckan har sprungit förbi! Det har gått supersnabbt. Igår var det spinningpass med taggade deltagare. Roligt! Idag slutade jag tjugo i i tre (tidigast sen jag började jobba igen) och efter en sväng hemma mötte jag upp mina föräldrar för att ta med mig lite saker från mormors lägenhet. Fick med mig en tavla och en fåtölj bland annat. Vi har sovit värdelöst i natt igen men Pontus har fått upp en lampa och snart har jag en avlastningshylla i sovrummet där jag kan ställa lite prydnadssaker. Det är svårt att veta var jag ska ställa alla saker, fortfarande. Jag har en ambition om att städa toaletten på nedervåningen också. Det har liksom inte blivit av. Vadå, man behöver väl inte städa när man flyttat in i nytt hus? Flyttstädet håller sig väl rent länge...? Hähä, inte riktigt va. 

Vardag | | Kommentera |
Upp