Bilder!

Här kommer lite bilder från de närmsta dagarna, eftersom det inte går att ladda upp via mobilen och nu sitter jag faktiskt framför datorn så :)

Seglade med Anton och hans morfar! :)

Mariestad långt utifrån sjön!

Stor toarulle kanske? ;)

Gungmys i stadsparken! Underbart initiativ med gungor :)

Genom gamla stan mot hamnen och gästhamnen

Äta god god god mjukglass!! 

Med fin tjej! :)
 
Jordgubbar från trädgården. Åt ju det igår kväll. Nam nam!
 
Promenad i skogen idag. (Y)
| | Kommentera |

Yoga karate karma sutra

Idag väckte väckarklockan mig kl 9. Fan va tungt jag sov! Insane. Ville verkligen inte vakna! Men när jag väl vaknade så kunde jag inte somna om så jag gick upp! Åt frukost och läste lite, sen gick jag ut och la mig på altanen och sov i 1,5 timme. Välbehövloch och otroligt skönt! Har läst i min Åke Edvardsson bok som heter i Rum 10 (tror jag). Var nyss ute i spåret. Mammaföljde också med men vi gick inte ihop. Hon tyckte jag gick för fort. Det blev 5km på 41 min, kändes riktigt bra! Det är som mamma säger; jag har vilat mig i form! Haha. Nu har jag ätit en tallrik yoghurt. Får se vad mer denna dag bjuder på. Louise pratade om hemmafest i Hova (Hova?! :P) Men vi får se! Nu ska jag bara vara en stund - otroligt skönt!
Allmänt | | Kommentera |

Hashtag lyckligkille

Idag jobbade jag, återigen, över. Blev sammanlagt 43 timmar den här veckan så det gick relativt dåligt denna vecka med andra ord! Nästa vecka ska jag vara kvar hos Päivi på måndag för att lära mig hur jag hanterar månadsslutet. Sen ska jag upp till chefen och hjälpa honom med beställningar, skriva ut följesedlar och annat kuligt! Blir nog bra. Han är en upptagen man minst sagt! Kom hem, gav mig ut i spåret och sen åt jag och sånt. Har legat i soffan och tittat på tv en stund nu. Såg på en jätte mysig romantisk komedi som hette Störtkär. Sådär jääätte amerikansk ni vet. Där killen får tjejen och tjejen får killen och allt är spännande, romantiskt och bra! (sånt som aldrig händer i verkligheten) Men jag fick drömma mig bort en stund! Dessutom så gjorde jag vardagsrummet till ett dansgolv förut! Dansade som en idiot och Simba bara log mot mig hela tiden. Bör jag väl ta som positivt? ;) Åt jordgubbar från trädgården förut också - obeskrivligt goda! Var med Rebecka igår - åt glass i hamnen, gungade och gick med Jakob och hans hund. Jätte roligt att träffa henne igen! :) Otroligt skönt med helg nu, happyface!
Allmänt | | Kommentera |
Upp