En halvdag helt plötsligt

Var en sväng på Toveks igår efter jobbet och kollade hur de hade med sommardäck. Det visade sig att de hade fyra sommardäck tillgängliga hemma som jag kunde få monterade och ditsatta idag, så idag åkte jag till Toveks efter lunchen. Jag lämnade in bilen och arbetet ska ta cirka en timme. Perfekt! Har nu promenerat i ungefär en halvtimme och sitter i våra gamla hoods i väntan på att de ska bli klara med vår bil. Jag sitter nere vid ån där jag satt så många gånger när Freja var spädbarn. Freja sov efter promenaden, jag och Edvin väntade på att hon skulle vakna innan vi kunde gå upp i lägenheten igen. Dessa mysiga minnen, Frejas första tid i livet. Vi gick så många promenader, vi tre, väldigt härligt och mycket frisk luft! 

Der är väldigt rogivande att vara ledig när många andra jobbar och särskilt när det blir såhär spontant. Tanken var inte att jag skulle vara utanför jobbet nu utan att det var en vanlig dag. Idag ska jag hämta Freja en timme tidigare från förskolan och vi ska sticka iväg till ICA direkt. Sen hem för mellanmål :) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Natur, Vardag | | En kommentar |

Karlskrona

Vår första eftermiddag i Karlskrona vandrade vi runt och såg oss omkring. Det är en vacker stad som ligger fint vid havet och har en väldigt fin skärgård. Jag har aldrig turistat i Karlskrona förut och blev positivt överraskad. En väldigt mysig stad med små gator, mycket uteserveringar och härlig stämning. 
 
 
 
 
 
 
Freja var superlycklig när hon kom upp på älgen. Underbart att se :) Hon blev trött om dagarna och sov hårt om nätterna under resan, tacksamt. Det är inte alltid lätt att få till sömnen när det händer saker hela tiden. 
Fotografering, Semester | | Kommentera |

Kiviks musteri

När vi var nere i Skåne under semestern åkte vi förbi Kiviks musteri. Det kanske inte är ett ställe man egentligen borde åka till med en 1,5 åring med spring i benen men det fanns lite ytor för henne att springa på i alla fall. Och det var dessutom väldigt vackert där! Vi köpte på oss lite grann i butiken och klurade på om vi inte skulle ta en picknick bland äppelträden, men det blev inte så. Vi bestämde oss för att åka vidare då Freja var supertrött :)
 
 
 
 
 
Fotografering, Semester | | Kommentera |
Upp