När lillfisan också är sjuk

I morse vaknade vi upp och Freja är supersnorig. Natten var inte särskilt rolig då hon vaknade flera gånger under natten, även Pontus sov dåligt så hittade honom på soffan när vi vaknade. Jag sov till och från under någon halvtimme när Freja sov på förmiddagen sen har jag lyckats hålla mig vaken. Vi har inte gjort särskilt mycket idag men jag börjar känna mig bättre, vilket är kalasskönt! Förhoppningsvis känner jag mig bra imorgon så jag fixar att ta hand om Freja och Edvin ordentligt. Pontus åker nämligen till Göteborg imorgon och han har dragit ett stort lass här hemma de senaste dagarna. 


Men jag får ändå erkänna att det är väldigt mysigt att ha en bebis sovandes på sig igen, jättemysigt! Sen hon blev stor (typ två månader kanske, kanske en månad) så har hon inte sovit på mitt bröst utan somnat i famnen eller så. Men ikväll så hände det. Hon somnade på mitt bröst och snusar så gott där nu. Hoppas på en okej natt med hyfsad sömn. Jag ska snart krypa ner i sängen så får vi se vart natten tar oss!

Vardag | | Kommentera |

Tystnad på grund av sjukdom

Jag vaknade upp genomförkyld i lördags morse, så himla tråkigt! Jag hoppas att jag inte har smittat någon jag träffat under veckan. I torsdags träffade vi nämligen fina Jessica och hennes lilla tjej Olivia. Det är så himla mysigt att träffa dom, slappnar alltid av och känner att jag kan bara vara mig :) Efter mötte vi upp min mamma för att hälsa på min mormor. Hon blev jätteglad över att träffa Freja, så roligt! På kvällen körde jag mitt spinningpass innan jag handlade. Fredagen var ganska lugn och lördagen vilade jag mest innan Amanda och Martin kom till oss. Vi åt gott och pratade om allt möjligt. Vi bjöd på grabbpasta (lövbiff, paprika, ruccola med pasta) och avslutade med turkisk yoghurt, honung och valnötter. Fräscht och gott tycker jag. Kan inte påstå att förkylningen är jättemycket bättre idag men hänger i genom värktabletter och nässpray. 


Idag vaknade jag strax innan 8, Freja sov för en gångs skull och jag behövde gå upp. Jag och Edvin tävlade i rallylydnad idag. Det var så roligt! Vi träffade andra hundar, människor och gjorde vårt bästa på planen. Vi fick ett godkänt resultat med oss och det är jag jättenöjd över! Klart vi har saker vi tar med oss från den här tävlingen också men jag fick en bra känsla. Det är så roligt! Nästa gång hoppas jag kunna lägga upp träningen lite annorlunda :) Nu ska nog Edvin få vila från rallylydnaden någon vecka eller två innan vi tar upp det igen. 

Vardag | | En kommentar |

Yeay, friday!

Då är det fredag igen. Herregud vad fort det går! Nästa vecka är sista veckan jag är helt ledig, helt och hållet föräldraledig. Det knyter sig lite i magen när jag tänker på det, att inte vara hemma med Freja och Edvin. Emellanåt är det så förbaskat jobbigt att vara hemma men oftast är det ju ändå så otroligt fantastiskt! Att leka på golvet, prata under lunchen, se på när hon somnar i vagnen (inte som den brottningsmatch vi hade nyss för att hon skulle somna). Det är något speciellt med att vara hemma med sitt eget barn och se det utvecklas till en liten individ. Jag är glad över att ha kunnat vara hemma med henne! 


Vi hade en liten bråkig natt i natt så vi är lite trötta båda två, Freja tog dock sovmorgon till klockan 8. Välbehövligt! Hade en mysig frukost i höstrusket där jag tände lite ljus till min fil och knäckemacka samt Frejas gröt. Vi har också tagit en förmiddagspromenad på en timme och då tränade vi lite rallylydnad, jag och Edvin. Freja har fått i sig lite lunch och sover nu igen. Hon vaknar förmodligen om cirka fem minuter så jag ska försöka passa på att diska så länge. Jag har precis fått i mig lite lunch så nu har jag fått ny energi. Köpte apelsiner igår när jag var och handlade efter mitt spinningpass så har tänkt ta en apelsin lite senare. Hoppas dom är goda! Har knappt ätit någon apelsin sen jag åt minst en om dagen när jag skulle få upp mitt järnvärde i februari... 

Vardag | | Kommentera |
Upp