45 dagar

yes, vi börjar så smått närma oss studenten! Eller vafan, så smått? Jag menar med stormsteg! Herregud vad fort det går! Jag minns när det var 300 dagar kvar i somras och nu står man snart där alldeles vit med studentmössa. Det kommer bli så jäkla bra! 07.15 hos Lars samlas vi SP3KUSP.

Annars så har helgen varit helt underbar, vilket jag nästan förväntade mig också :) Firade bror i fredags, myste i solen med Thomas med fotboll, glass och grillning i lördags och gick runt i affärer i söndags. Mums! Jag har knappt hunnit sitta något vid datorn, men ska försöka skriva lite på engelskarapporten som ska vara inlämnad nästa vecka idag. Sedan borde jag plugga på talet i engelska C som vi ska ha på torsdag. Men ska nog springa en runda snart också :)

Är sugen på inlines dessutom.. kanske ska ta mig en runda på hjul sen! Fast det är inte så roligt att åka själv och brorsan är inte hemma förrän.. 6-tiden eller något. Tråkigt. Fast jaa, får väl se om vad eller hur det blir då :) Just nu är jag mest trött.. men det får vi se till så att det går över! :D

Träffade Thomas igår också förresten! Överraskade honom när jag ändå var i Skövde. Så gulligt glad blev han! Och jag också :D Hel mysigt att bara komma o överraska så! Åh, han är så gullig :)

puss
Allmänt | | Kommentera |

50 dagar

Idag är det minsann 50 dagar kvar tills det är student! Det känns riktigt bra om du frågar mig! Lärarna börjar prata om "de sista 5 veckorna" nu.. och det känns otroligt bra! Det har lugnat ner sig i skolan också och det är inte heller helt fel! Nu ska man bara hitta skor, studentklänning och lite annat smått och gott. En del saker ska fixas innan studenten det är bara så!

Annars idag så har jag solat och det var underbart i solen! Sen så sprang jag en runda, kändes riktigt bra, fastän jag började det hela med håll.. men gav mig inte. Och tog inte slut på mig själv heller, så det känns rätt bra :) Och nu är det snart helg och då ska jag träffa älskling! Han är mysig han :)

Nej, nu ska jag nog springa in i duschen. Har skrivit en sida av engelska C speaking om brittiska attityder kan man säga. Det är rätt intressant. Kul o lära sig om folket! Nej, duschen väntar! chiao.

puss
Allmänt | | Kommentera |

Tisdag

Imorgon börjar nedförsbacken igen! Det är riktigt skönt att tänka veckorna som kullar, det går så mycket snabbare då på något sätt! Slutar dessutom 5 över halv 11 på torsdag, så den dagen räknas ju knappt! Fast ska ju dessutom ha prov på torsdag.. så det känns inte som någon höjdare. Det är 50 dagar kvar till studenten på torsdag också! yeah! :D

Annars så har jag inte så mycket att skriva. Jag känner helt enkelt inte för att skriva något.. jag kommer tillbaks när mitt liv har rett upp sig. har ingen lust att skriva ut allting här, skönt att skriva av sig ibland iaf. Skönt att prata av sig också för den delen! :)

Nu vill jag bara att allt ska reda ut sig och upp sig. Jag vill så mycket!

puss
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp