Upp och ner som en bergodalbana!

Nu har jag kommit på lite frågor för intervjuerna. Får se lite grann hur vi tänker, tycker och utvecklar detta. Vi ska skicka in några av dom till Helen också är tanken, för att få lite feedback. Kommer kunna diskutera dom lite på söndagkvällen också. Kommer vara i Västerås 19:50. Ska beställa biljett så småningom hade jag tänkt.

Annars så känner jag mig ganska okej för nuet. Somnade i soffan någon timme förut och värktabletterna funkar nu, så jag fungerar som människa nu iaf. Låg en timme i soffan förut medan jag väntade på att tiden skulle gå så jag kunde ta värktabletter, hade sån intensiv smärta då så det fanns i princip inget jag kunde göra! Men jag hoppas att det är på väg åt rätt håll nu ändå. Jag hoppas verkligen! (även fast jag är jätte trött på att hoppas)

Har kikat lite Italienresor nu :) Vore verkligen kanon att komma till Rom i vår! Vi får se vad det blir av det. Jag måste få mitt schema för v. 3-12 innan jag kan planera något. Förra året hade dom ett antal luckor i schemat, så vi får väl se om vi får det lika bra (hoppas på det!). Om det är luckor och många icke-obligatoriska grejer, så ska jag nog kunna få livet som jag vill ha det :)

Allmänt | | Kommentera |

Armar uppåt sträck!

Ligger fortfarande i sängen. Kall om mina händer, som vanligt.. Känner mig för tillfället bättre idag än igår. Sköljde bort en hel del skit igår kväll! Förstår inte hur djupt det där hålet egentligen är.. Tur att jag kan hjälpa mig själv när inte tandvården vill hjälpa mig (redig kvinna klarar sig själv)

Ska snart hoppa upp och äta lite frukost! Mums :) yoghurt och banan tror jag! Sen kanske en promenad, ser ut som om solen lyser. Och sen pluggplugg för jag har en del att läsa in mig på och frågor som ska ställas under våra intervjuer på måndag!

Hoppas ni får en bra dag! :)

Allmänt | | Kommentera |

En tanke jag vill dela

I dags läget känns det som att vi är så kalla. Man tänker på sig själv, sitt eget bästa och saker som egentligen är ganska obetydliga i det stora hela. När vi egentligen inte har en aning om ifall vi kommer leva imorgon.

Jag vet att man inte kan gå runt med dödsrädsla jämt, men ibland måste man ha det i tankarna. Har man sagt det man vill säga till en person? Innan det är försent måste man tala om för människor det man vill tala om för dom. Jag vet att det är svårt. Kanske man har någon sorts stolthet som inte får knäckas?

Fast visst känns det bättre att få det man vill ha sagt sagt? Man kan inte göra mer än förklara läget och kommunicera :) Denna tanke gav Grey's anatomy idag. Jag blev nog lite berörd...

Allmänt | | Kommentera |
Upp