Whatever.

I fredags var det ju tentaskrivande. Efter det var jag så trött så pallade väl i stort sett ingenting! Men det var gött. Hölls ändå vaken till typ 12 på kvällen, vilket var en pina. Igår gick jag upp vid halv 10 och tog brunch med Louise på Ströget. Räk och äggmacka är en fantastisk uppfinning! Sen kikade vi runt på stan. Men inget av värde, som vanligt :) 

Sen hem och vidare ut till Coop för att köpa fäääärg! Mitt rum ska bli grått. Så fixade med detta. Tog bort gammal tapet lite grann. Fast ska måla på tapeten, så mycket av grundarbetet är klart. Senare idag ska vi börja måååla! Det ska bli roligt. Jag gillar att måla!

Sen igår kväll så mötte jag upp Rikard och vi gick till Spång där han och Lisette var. Sen kom även Christopher. Tog oss några öl och körde lappleken och charader. Helt galet roligt! Precis som dom underbara, gamla tiderna. Jag älskar det! Sen vidare ut till donken, men där var det på tok för lång kö. Så det slutade med Babylon och en kebabtallrik, precis som vanligt! 

Idag har jag fixat på rummet, var och tränade med Charlotta och nu ska jag ta mig något att äta för jag är hungrig efter gymmet! Ikväll är det även en ny Wallander. Högpunkterna på söndagarna antar jag. Läser ingenting den här helgen för jag har inga böcker, så livet känns fantastiskt och jag är en rastlös idiot. Klarar inte av att ta det lugnt för tillfället, men det är nog bara för att jag inte borde känna någon press.

Men aja... Lånar brorsans dator för tillfället, så blir ingen bild. Orkar inte leta efter någon. Mitt rum ser ut som hej, kom och hjälp mig, så jag orkade inte släpa fram datorn. Ha det bra! 

Allmänt | | Kommentera |

I've lived and I've learned. I've crashed and I've burned.

Tiden springer iväg. Klockan var nyss 12 , nu är hon 4. Har hunnit plugga in en del det senaste iaf. Har fortfarande en del jag känner att jag vill läsa mer om. Men är inte säker på att jag kommer hinna med allt jag vill. Har snart tagit mig igenom alla powerpoints, sen ska jag läsa conclusions i boken. Sen ska jag även läsa exempelfrågorna till tentan som han har lagt ut. Ingen gammal tenta med andra ord, utan bara några frågor. That's weird! anywway.

Var ute på en promenad förut. 3,1 km på 28 minuter. Jag travade på ganska bra! :) Var rätt svettig när jag kom in också kan jag meddela. Intresseklubben har antecknat? Fint! 

Har ännu en gång världens sötaste katt i min säng. Gosiga han! Det känns skönt att det snart är helg. Ska bli riktigt gött att släppa det här ett tag och slippa mosa in saker i huvudet konstant. Men det är luuunch. Detta fixar vi! Ska köra upp imorgon dessutom. Det är ganska tråkigt. Den vägen är otroligt tråkig! Jag börjar dessutom bli hungrig, så det bådar inte gott... kanske dags att gå ner och ta mig någon knäckemacka....

Efter att jag har läst de två sista powerpointsen...


Favorit, gosetjockis <3 
Allmänt | | Kommentera |

Piece, Love and Understanding

Idag var det segare än vanligt att vakna. Somnade som stocken vid halv 12 igår och lik förbannat var det grus i ögonen när alarmet ringde vid 8. Snoozade två gånger. Stängde av alarmet 20 över 8. Sen låg jag kvar i sängen. 10 i 9 slog jag upp ögonen på riktigt. Halv 10 gick jag väl upp. Seegis. Men i vilket fall, frukosten smakade bra!

Nu har jag läst klart kapitel 10. Hoppas att det har satt sig. Ska läsa kapitel 11 snart också. Men hade lite grejer jag var  tvungen o pyssla med här vid datorn. Har en mysig katt i sängen också och jag tror att han störs av mitt knappande. Så det är bäst att jag slutar :)

Ha en bra dag alla glada! Ni övriga också, självklart.

Allmänt | | Kommentera |
Upp