Krig?

Vafan, vad är det vi egentligen håller på med? Vi är så förbannat utvecklade och utbildade och allt alla nu snackar om! Men varför ska vi då uppfinna saker för att ha ihjäl oss? Minor, där man skickar ut barnen för att se var minorna är, möss och liknande. Varför gör vi så? Varför har människor inte hjärnor att tänka med? Varför handlar bara allt om makt? Det är vad jag tror att det är allting handlar om! Makt och maktbegär - varför är det såhär?

Det måste ju finnas en möjlighet för oss allihop att kunna leva tillsammans i harmoni och allt vad det heter. Hört talas om Flower Power? WE LIKE! Mer kärlek till  folket, tycker jag! Ryssland är ett fint exempel när det gäller Georgien, eftersom dom gör saker helt i onödan enbart för att reta västvärlden. Känns det nödvändigt? Jag vet inte det jag...

Mycket i världen handlar om pengar och makt och vilken ställning man har här i världen. När det gäller vissa länder så handlar det bara om makt och då pratar jag inte bara om Ryssland, utan det är likadant för USA, Frankrike, Storbritannien... Och att sätta Ryssland i FN där de har vetorätt.. jo, jag tackar jag! Vetorätt överhuvudtaget?!

Jag kan inte ansvara för hur allt hänger ihop i min blogg idag... för jag var bara tvungen att få ur mig lite ilskna tankar!

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |

Hur mycket vet vi?

Precis, hur mycket vet vi egentligen om killar och deras vanor? Just nu läser jag en bok av Leif GW Persson och där runkar förfan varenda jäkla snubbe! Tänker på sex? Skojar du! De är riktigt sjuka till och från alltså :P fast iofs, det kanske är GWs egentligen tankar ;) Men det är helt sjukt.. jag menar, en snubbe som tänder på sin kompis morsa.. vad är detta? Boken är ändå skriven på 2000-talet!

Man kan ju iaf hoppas att alla killar inte är såna. För då börjar man undra om det inte är för mycket.. ni borde läsa boken ^^ fast den är lite seg iofs. Men jaja, det enda man ser fram emot är hur patetiska de gamla gubbarna är när de runkar och tänker på 17åringar och liknande. yeay!

En hyllning till Mean Girls! Den filmen tål att ses fler gånger än en :P Gud, livet är så jävla ytligt! Och jaaa... nej, nu ska jag sluta innan jag gör bort mig totalt med mina djupa tankar! Vi spar dom till filosofi-lektionen!

Puss & Kram

Allmänt | | Kommentera |

Läsåret 08/09

Jag har precis valt att lägga in lite gamla inlägg sedan en gammal blogg, eftersom jag kände
att den bloggen är lite passé. Nu är det OS som gäller om dagarna. Det är ganska spännande
om jag ska vara ärlig, fast brottningen och fotbollen är inte speciellt rolig. Men när Sverige är med
så tycker vi om det väldigt mycket :)

Annars så borde man städa sitt rum egentligen, men det har jag inte ork till faktiskt. Ikväll ska man
förmodligen springa iaf. Fick sluta vid 12 idag eller nånting, himla skönt! Det har varit en ganska slapp
och skön första vecka i skolan faktiskt, man ska inte klaga! Jag längtar till nästa års schema!

Jag är hungrig kan också tilläggas och som ni kanske förstår så har jag hemskt tråkigt nu när
jag sitter här! I skolan händer det i princip ingenting, vilket man väl ska vara glad över och inte
händer det något hemma heller. Man kanske skulle ta och börja läsa en bok.

Life is hard

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp