April april din dumma sill!

yes! Snart går vi in i april. Som jag har längtat efter april! Vi börjar närma oss sommaren nu, mina damer och herrar. Fantastiskt! Träffade Charlotta innan idag, blev en sväng till stan. Blev en sväng till Skövde i haglet och köpte mig en mp3. Så har lagt in låtar på den. Sen har jag pluggat, fixat en referensram till arbetet.. sen lite allmänt kikat runt och blivit lite klokare. Läst i boken också, börjar närma mig sida 100 för andra gången...

Brorsan var rolig förut!
- "Vad är en flaskhals?"
Jag förklarade.
Brorsan går in på sitt rum och pratar med en kompis
- "Här används inga böcker. Jag frågade facit!"
Så go är han! :) Då blev det ett leende vill jag lova!

Annars så funderar jag lite grann på att snart sova. Försöka sova bort mitt halsonda så jag slipper den skiten. Visst att jag har bestämt mig för att inte träna mer den här veckan pga det, så jag kan komma tillbaks med nya krafter. Men det stör mig! Vill veta om det tänker bryta ut eller inte.. fast eftersom det inte har hänt något på någon vecka nu eller två, så borde det ju inte bli något. Jag och Burana är bästa vänner!

Nej, nu ska jag ner o borsta och tvätta bort sminket. Sen ska jag läsa någon eller några sidor till, sen blir det kvällen här - på riktigt :)


Bild från trippen till IKEA och Marieberg i söndags :)

Allmänt | | Kommentera |

And I jizzed in my pants

Igår tränade jag faktiskt, hur omotiverad jag än var. Och det var nog en dum idé för idag har jag ont i halsen. Så hade tagit en tablett, så får vi se hur det går. Jag hoppas att detta ska försvinna. Får sova mycket i natt! Ska sätta mig och gå igenom vårt arbete nu i marknadsföring hade jag tänkt. Det är lite grann att göra, så jag får försöka vara lite effektiv nu idag och resten av veckan. Ska nog inte träna mer den här veckan iaf, tråkigt nog...

Ska nog mäta och väga mig idag också. Så slipper jag ta det imorgon, nu när jag ändå inte kan träna liksom så är det lika bra att jag tar det nu direkt. Annars så ska jag träffa Charlotta senare. Får se vad vi gör. Jag är lite seg. Hade gärna stannat kvar i sängen typ hela dagen, men jag har lite att göra. Förhoppningsvis går det fort!

Annars så känns det väl ganska bra  :)

Allmänt | | Kommentera |

Keep on rockin'

Sitter vid en dator i skolan för tillfället. Fixade klart enkäten och analysgrejset i morse. Så nu ska enkäterna ut. Och sen så börjar vi se slutet på detta hemska arbete! Någon mp3 har jag inte fått tillbaks än. Idag kommer jag hem vid 6, hem och äta och sen till gymmet. Kommer inte kunna träna så mycket ben idag eftersom jag har extrem träningsvärk i dom stackarna..

Imorgon så ska jag till gymmet igen med Charlotta, men då blir det nog ganska lugnt eftersom jag tränar idag. Men får träffa tjejen lite grann iaf! Det var ett tag sen nu.. Tiden går så fort när man har fullt upp! Sen måste jag till Skövde och köpa ny mp3 (suck) Sen på fredag ska jag nog hjälpa Lisette att flytta som det ser ut nu. Så länge jag orkar allt jag har tänkt så ska nog detta bli bra!

Är "ledig" till på tisdag i nästa vecka. Det behövs känner jag. Har börjat läsa om den feta services marketing boken nu. Keep on rockin' säger jag bara.

Funderar även på att söka ännu en kurs att läsa parallellt med fek C kursen nästa termin. Lutar åt aktie och värdepappers kunskap typ. En 7,5 hp kurs på delfart och distans. Känns ganska okej! Testa kan man alltid göra, då upptäcker man om det är något för en eller inte. Om man eventuellt vill ta en masterexamen nångång så kan det vara skönt att ha de valfria kurserna avklarade och endast ett halvår med avancerade kurser kvar. Det är den tanken som har gått bland mina vänner nu ett tag..

Jaja, nu ska jag ut o sätta mig i solen och läsa lite ytterligare :)

Fortsatt bra dag på er! Vi närmar oss heeelgen... Vi närmar oss söndag!
Allmänt | | Kommentera |
Upp