Vackra vårfina känslor!

Det är fantastiskt, den här vårkänslan som infinner sig. Alltså det är oslagbart! Så glad man blir :)) men i vilket fall efter jobbet så körde jag spinning på Actic och det var skoj! Var riktigt taggad idag så då körde jag på lite extra tyckte jag iaf och jag känner mig bättre efter förkylningen. Det kändes nästan som vanligt, hur bra? Blev 30 min promenad med Edvin efter passet och till kvällsmat blev det pasta med en pastasås/gryta med blomkål, morötter, svamp osv. Curry! Var väldigt gott :) Nu tänkte jag gå och koja, dags att ladda upp inför morgondagens spinningpass med jobbet!
Träning, Vardag | | Kommentera |

Fokus på hund!

Både igår och idag har det varit ganska mycket fokus på vår lilla vovve. Igår var det rallylydnad uppe på klubben och lillkillen skötte sig fint. Vi gick igenom lite nya skyltar och fortsatte träningen med kontakt och att följa. Testade att ha honom gåendes på vänster sida och att han sen skulle gå upp framför och sätta sig framför mig, fixade han galant :) Sedan fick vi varsin pall att träna kroppskontroll på. Han hade framtassarna på pallen och skulle fixa att stå på den och så småningom ska han röra på sin bakdel runt pallen, vilket vi övar på! 

Idag var vi ute på en promenad/joggingrunda, fantastiskt! Det såg nog ganska roligt ut då jag hade ett gigantiskt flin på läpparna hela tiden när jag var ute. FY SJUTTON SÅ SKÖNT ATT VARA FRISK!!! Att kunna träna och bara må BRA! Jag är så glad över det så ni anar inte. Jag och Edvin har tränat pallträning och kontakt tre gånger sen han kom hem till mig vid 6-tiden så nog har vi varit effektiva i träningen alltid! Just nu har jag en oerhört trött hund liggandes på golvet och ska alldeles strax ge mig ut och diska så jag kan landa i bingen snart! Träning, Vardag | | Kommentera |

Promenad med älsklingsvovven

Försöker komma tillbaks nu, försöker se till så jag är pigg så jag kan börja träna igen. Det har varit förbannat skittråkigt det senaste att inte känna sig helt kry. Jag HATAR att vara sjuk och att typ inte orka något alls! Sov ca 12 timmar i natt då jag kände att det verkligen behövdes, trött och slutkörd tjej. Sen blev det en timmes vårpromenad med Edvin, nog är jag lite ringrostig konditionsmässigt alltid! Får se hur det ska gå imorgon när jag ska hålla i ett spinningpass, men jag får försöka fuska snyggt antar jag. Tråkigt nog blir jag väl den flåsigaste instruktören genom tiderna om jag skulle köra på som jag gjorde innan jag blev sjuk :) Nu är jag oerhört nöjd efter pommes, lövbiff och hemmagjord bea ihop med mysig sambo, trött hund och Morden i midsommer. 


Vardag | | Kommentera |
Upp