Det är nästan synd om vår hund ibland

Jaaa, när jag får lite dåligt samvete över att jag varken orkar promenera med honom, träna honom eller leka med honom så borstar jag pälsen på honom. Då får jag sitta ner och vi (kanske mest jag) får en mysig stund tillsammans. Såhär välborstad som han har varit de senaste veckorna har han väl nästan aldrig varit, haha :) Jag kompenserade honom dock nyss för detta genom att ta ut honom på en 40 min promenad, lite raskare tempo än jag brukar hålla. Det var lite mer slitsamt för min kropp än vanligt, fick upp lite mer flås. Tyngre för vaderna också men jag tror ändå det var välbehövligt! Nu sover lillfisen så någon nytta gjorde det nog ändå. 

Vardag | | En kommentar |

BF+9

Idag vaknade jag, helt övertygad, inget snack om saken, det blir ingen bebis. Det kommer ingen bebis helt enkelt. Den vill inte komma ut. Jag har en alldeles för trevlig livmoder. Bebis kommer istället förmodligen backa tillbaks, bli en spermie igen och komma ut den vanliga, hederliga vägen. Det var trevligt så länge det varade liksom, medan vi växte, sparkade och hade en bra tid tillsammans. Så eftersom det ändå inte kommer att komma ut någon bebis planerar jag att börja damma av hela lägenheten. Det blir första steget idag i alla fall! 


Igår var vi iväg på Johan Glans och det var väldigt roligt! Han är ju en riktig stjärna alltså. Vi skrattade väl i princip konstant under 1,5 timme. Sedan åkte vi tillbaks till Mariestad, hämtade upp Edvin och åt hemma hos mina föräldrar. Det var en trevlig kväll! Roligt att vi kunde följa med, det trodde jag inte vi skulle kunna för en vecka sedan. 

Vardag | | Kommentera |

Just idag känns det helt okej

Just idag känns det faktiskt helt okej. Det kan vara för att jag har gjort mer saker än vanligt kanske. Det är så många som säger till mig att ta det lugnt men de dagar som känns bättre och då jag mår bättre är de dagar då jag gör saker. Behöver kanske hitta någon form av mellanväg där... idag har det blivit två promenader med Edvin, varav en då jag lämnade honom hos Pontus morföräldrar. Jag och Pontus hänger nämligen med mina föräldrar och lillebror till Vara idag för att se Johan Glans. Det är nästan ett år sedan mamma och pappa köpte de här biljetterna så då visste vi inte att jag skulle vara på tjocken :) Men känns roligt att vi kan följa med i alla fall! Så nu, lilla knytet, just precis mellan 17-19 idag behöver du inte komma ut. Då vill jag ha en roligt stund med min familj och Glans. Du har ändå varit där inne så länge så du kan gott stanna under de timmarna också. Vi kanske ses imorgon, vad tror du om det?

Vardag | | Kommentera |
Upp