It's friday - the fantastic day!

Vaknade och rullade runt i min säng idag :) Har haft sällskap av min älskade kisse hela morgonen, så har bara myst! Han är för söt. Han känner nog på sig när jag känner mig ensam ;) Nu ska jag snart föra över lite pengar, sen ska jag ner o äta frukoooost, sen ner till stan och sen cykeltur och sen bara ... jaaaa, det rullar nog på som det ska!

I år är det första året sen 2006 som Rikard har Valborgsmässofirandet. Det ska bli helt sjukt roligt! Förra gången han hade det så sa han det att det var ungefär 100 pers som sammanlagt var runt huset, som gick in o ut och det bara flödade människor! Jag hoppas på något liknande i år! Jävla dunder fest vettu! Så länge inget går sönder :)

Men jag ser fram emot kvällen! Det ska bli ruskigt kul , särskilt o göra iordning mitt hår för första gången ordentligt sen jag klippte det :) Och sen ... vad jag ska ha för kläder :o det blir  ett senare problem ;)

Godmorgon , Pusssss

Allmänt | | Kommentera |

When you reaches for my hand and if you touch my heart...

Nu så har den här kvällen iaf sprungit iväg känns det som :) Det är snart dags att sova känner jag i mina ögon! Det ska bli ruskigt skönt. får sova en stund imorgon :) Men har en del o göra imorgon!
- Rejäl cykeltur
- Städa ?
- Plugga
- Ner till stan, ta ut pengar och köpa fritidskort
- Göra mig iordning inför kvällen

Det är lite smått o gott o ta tag i imorgon! Men det gillar jag :) Sen på kvällen blir det RIKARD :D:D Ska bli så jävla kul! Hans fester brukar vara sjuuukligt roliga! Sist jag firade Valborg hos honom var 2006. Det här kommer bli awesome! Fucking awesome!

Godnatt :)


Allmänt | | Kommentera |

Äntligen fredag! .... Torsdag :)

Då har helgen dragit igång! Självklart satt jag precis här o skrev ett blogginlägg. Tror ni inte att nätkabeln åkte ur då? Joooohoooodå! Va underbart roligt :) Så nu får jag skriva om...

Hade iaf sovmorgon idag, så hoppade upp ur sängen vid 8. Mycket mer mänskligt än 5 :) Fick hjälp av en nationalekonom med mikroekonomin när jag kom upp till Universitetet. Det tackar vi för! Sen var det lunch med Svante, Hampus och Robin. Mycket trevligt! Sen var det föreläsning 13:15 - 15:00 om ekonomisk tillväxt. Bra föreläsare! (Y) sen var det hemfärd med Hampus och Svante. Pratade gamla minnen och det var inte lite kul!

Sen kom jag hem. Åt mat, kebabgrej som mamma hade gjort. Starkt var det! Sen har jag tyvärr inte gjort så mycket... är så slö, så det har inte blivit så. Vet att jag borde ta mig i kragen. Men ska försöka läsa kapitel 20 idag iaf, så jag kan ta kapitel 21 o 22 imorgon förhoppningsvis :)

Ser fram emot helgen nu så grymt mycket så jag tycker tiden går riiiktigt långsamt! Men jag antar att det är så ... när man väntar på något gott ;)

Pussss
Allmänt | | Kommentera |
Upp