Granen står klädd i stugan

Idag vid halv 5 kom min bror hit och vi klädde granen tillsammans. Tycker vi fick till ljusen ganska bra, heja! Det var riktigt mysigt :) Julstämning här hemma och barrigt i bilen. Nu är vi lediga! Vid 18-tiden kom Pontus föräldrar plus lillasyster med hundvalp, lilla Anders - en cocker spaniel. Så himla söt! Så vi har ätit tacos och haft glöggmys med pepparkakor och skumtomtar ikväll. En bra start på ledigheten! Nu tänker jag snart gå och lägga mig, försöka sova några extra timmar för att vakna utvilad imorgon :)

(null)

Hus och hem, Vardag | | Kommentera |

När jag aldrig blir nöjd...

Det är mycket överallt. Jag förstår inte hur mycket det egentligen kan vara. Med chefens bedjande ögon ställer jag upp, som alltid. Sedan snart två veckor tillbaks försöker jag ratta en heltidstjänst som inköpare och en heltidstjänst som ordermottagare. Det går lite sisådär men order är glada över all hjälp de kan få. Jag gör väl inga direkta underverk men jag hjälper till och det uppskattas. Det är huvudsaken! Jag önskar dock att jag hade fler timmar hemma, försöker njuta av Freja när jag väl är hemma. Nu under julen tänker jag försöka njuta till tusen! Tanken var att jag skulle ha varit ledig i mellandagarna men nu med allt arbete så hinner jag inte det... Jag ligger helt enkelt efter, inget snack om den saken.  

Just nu njuter jag av en lugn stund. Jag har tagit en dusch, på med ansiktsmask och slappnar av. Några minuter till...

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Klapparna är klara!

Så var då äntligen alla klappar klara! Eller rättare sagt, alla klappar är inköpta. Nu är det bara inslagningen kvar. Det mysiga! Så länge man inte är stressad förstås, då är det bara i vägen och jobbigt... igår tog vi en promenad, myste lite grann innan jag och Edvin stack iväg på lurs i Nosework. Det var sista gången den här gången så det kändes lite tråkigt. Så många hundar med husse eller matte som vi har lärt känna nu efter de kurser vi gått. Lika roligt varje gång! Tyckte vi var en härligt gäng den här gången också :) Detta var fjärde kursen jag har gått med Edvin. Vi började med en grundkurs i vardagslydnad, rallylydnadskurs, agilitykurs och nu en Noseworkkurs. 

(null)

(null)

(null)

Edvin | | En kommentar |
Upp