Middag på Sällskapet

Igår eftermiddag efter jobbet mötte jag upp Amanda. Vi kom fram till att det var väldigt längesen vi träffades bara hon och jag, typ två år sedan! På riktigt, var tar tiden vägen?! Vi gick i alla fall till restaurang Sällskapet och hade en jätterolig kväll! Jag åt högrevsburgare och Amanda åt oxfilé, båda var nöjda efter maten. De har så väldigt god mat på den restaurangen! Vädret var på topp med närmre 30 grader och vi njöt till fullo. Vi avslutade med en liten promenad genom stan innan vi styrde kosan åt varsitt håll. Det är så tacksamt och underbart att bara sitta och prata med ens bästa vän sådär. Att både prata nutid, dåtid och framtid. Hon är dessutom en av mina vänner som jag är så oerhört tacksam över att ha i mitt liv, har alltid hörts med jämna mellanrum och funnits i varandras liv på ett eller annat sätt i tio år. En sådan vän tror jag alltid kommer finnas kvar. 

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Solen och värmen kom tillbaks!

Nu har jag varit förkyld sedan typ i torsdags, heja heja. Supertråkigt! Jag är numera snuvig och hostig men mår bättre. Nu borde det gå åt rätt håll och i slutet av denna vecka borde jag må bra igen! Solen är i alla fall tillbaka och det med besked, närmre 30 grader igår och ska bli det idag också. Den här dagen började ju fint med cirka 17 grader vid 6-tiden i morse. Nu suktar jag ännu mer efter semester vill jag lova! Jag undrar om inte Freja också hade semester mode i morse då hon valde att ta morgon tjugo i sex istället för tio över fem :) 

Igår blev en tvätt tvättad, behöver köra en ljus tvätt också så Frejas klädförråd är påfyllt. Vi myste ute i solen, Freja hjälpte mig hänga tvätt (läs: plockade upp allt snabbare än jag hängde så det mesta låg på gräset) och hon åt riktigt bra till middag. Pontus slängde ihop middagen medan jag tog en promenad med Edvin. Somnade lite för sent igår och vaknade väldigt trött i morse 05:20. Första tanken var ska jag lägga mig tio minuter till? Men nej, upp och hoppa, på jobbet 06:30. Ambitionen är att få ihop nästan en timmes flex idag. Kontot har minskat drastiskt den här månaden då jag inte orkat jobba särskilt mycket hemma på kvällarna. Ikväll har jag en middagsdate! 

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

En effektiv dag

Jag vet knappt hur jag lyckades igår men jag lyckades nästan få gjort allt jag tänkt! Så oerhört skönt! Jag hämtade Freja från förskolan och Edvin hos Pontus farföräldrar, väl hemma stannade jag och Freja ute på tomten en liten stund. Då körde sopbilen förbi, snabbt fram med våra kärl så de kunde tömmas. Check på den, skulle egentligen ha tömts idag. Sedan gick vi in, medan jag kokade fyra ägg lekte Freja på golvet medan jag städade av köket. Check på den också. Jag hängde tvätten jag ställt på att vara färdig när vi kom hem - check. Sen blev det mellanmål - ägg och smörgås, innan promenad med Edvin. Hund motionerad - check. Sedan fick Freja middag innan vi busade en stund. Sen blev det läggdags för lilla damen och det gick inte alls så smidigt men men... 

Sen jobbade jag en timme hemma vid vardagsrumsbordet innan jag läste i min bok en halvtimme och lampan släcktes 21:08 för natten. Jag somnade kort därefter och fick sova hela natten. Idag känner jag mig hyfsat utvilad men har ett begynnande halsont så ska försöka lägga mig i bra tid ikväll igen. Phu! Vill inte alls bli sjuk men ska jag bli det så blir jag det gärna INNAN semestern!

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp