Hur gick mina mål under 2017?

Mitt första mål var att vara en så bra förälder som möjligt och det har jag verkligen försökt vara på de sätt jag har kunnat. Jag har försökt fylla på mina förråd med tålamod, tagit hand om och tröstat. Jag har gett det min kropp har kunnat ge och jag har gett henne så mycket som möjligt av min tid. 

Det andra målet var att vara en bra sambo, matte, vän osv. Ett mål som är svårt att mäta - precis som det ovan. Men jag har försökt, men ibland så har tröttheten tagit överhand så jag har inte orkat exakt allt jag velat eller tänkt. Det kan jag tycka var lite tråkigt 2017, tröttheten tog min lust och motivation på sätt och vis.

Det tredje målet var att gå ner mina gravidkilon och det gick förvånansvärt snabbt och lätt, peppar peppar. Runt 4 månader efter förlossningen närmade jag mig mina 62 kg igen. I dagsläget ligger jag på 61 kg och är ganska nöjd med det! Check på den liksom.

Det sista målet var att spara så mycket som möjligt för att kunna köpa ett hus och det lyckades vi med! Vi bor i vårt hus och lyckades spara ihop så pass mycket pengar som behövdes för att betala kontantinsatsen till huset. Oerhört bra! Vi trivs så otroligt bra i vårt hus. Jag är så glad och lycklig här! 

Nu när jag har summerat 2017 är det dags att klura på nya mål inför 2018. Jag har dock inte riktigt hunnit så långt men ambitionen är att det kommer så småningom. 

(null)

Vardag | | Kommentera |

Idag för ett år sedan.

Idag för ett år sedan så kom hon äntligen. Efter ett väldigt långt förlossningsförlopp så kom hon äntligen upp på mitt bröst och all smärta var borta. Det var bara glädje, viss oro och kärlek kvar. Ungefär vid den här tiden för ett år sedan arbetade de på mig så jag skulle sluta blöda och de skulle få ut moderkakan. Lite försent kom den ut och jag förlorade två liter blod. Så vid den här tiden låg förmodligen Freja och myste på pappans bröst. Den 30/1 klockan 06:16, det kommer nog förevigt att kännas speciellt. Vår lilla stjärna, mitt lilla hjärta. Alltså den kärlek jag känner för henne, jag trodde inte att den existerade. Hur det är möjligt att älska en liten människa så otroligt mycket! Hon ger oss tusenfalt tillbaka :) älskade unge!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Freja | | Kommentera |

Lördagens kalas för vår ettåring

I lördags firade vi vår älskade lilla Freja som blir ett år imorgon. Alltså ETT ÅR?! Vad hände med tiden?! Jag förstår ingenting... Hon kom väl nyss? Det var väl inte längesen som hon var så liten? När jag tog bilder på henne när hon var två veckor gammal. Alltså vår lilla bebis växer upp och blir en så stor tjej. Hon är så omtyckt hos alla! Det är så fint, jag blir så glad. Det värmer så gott! 
 
Brorsan kom och myste med oss lite tidigare då han skulle gå vid kvart över två för att spela match. Annars ramlade folk in vid halv 2 tiden. Vi bjöd på texmex-soppa med quesadillas. Som mest var vi 16 personer och då kändes huset lite litet får jag erkänna, men det är ju inte så ofta som vi är så många :) Freja fick så mycket fint! Mycket kläder i en storlek större, nallebjörn, docka, mumin samlingsföremål, en stor boll, pengar och en indirekt present som är en cykelvagn. Så himla bra! Då kan vi ha henne i vagn bakom cykeln, toppen! 
 
Freja somnade gott i lördags kväll och sov hela natten. Hon vaknade vid tio i åtta igår morse så jag tror att hon var ganska nöjd med sin dag. Även om hon kanske inte riktigt förstod att vi hade kalas för henne. 
 
 
 
 
 
 
 
Fotografering, Freja | | Kommentera |
Upp