sweeet dude!


Satt och pillade lite med designen till bloggen förut. Blev faktiskt hyffsat nöjd. Får se om jag orkar pilla med den någon annan dag igen. Det får duga för stunden iaf :) likeit! Har iaf duschat o grejsat nu. Blivit bjuden till tre fester. Livet är som det ska ;)

Iaf ska försöka hinna dra förbi alla. Nyktert då förstås! Först bär det av till Vasavägen och Malin ihop med Rikard och Micke, kanske Amanda. Sen drar jag vidare en sväng till Edi tror jag. Sen får vi se om poolpartyt uppe vid Vänershof hinns med också! ;)

Nu väntar jag som fan på mat! Är svin hungrig! Förstår inte vad dom håller på med vid grillen egentligen ... är det så jäkla besvärligt o grilla revbensspjäll? Kom igeeeeen nu!!

PusssssFrån min födelsedag den 10/5-2010
20åringen är världens lyckligaste!

Allmänt | | Kommentera |

All the right friends and all the right places.


Haha, springningen gick rent utsagt åt helvete. Det var länge sen det gick så dåligt! Fick en sån extrem håll och jag min idiot hade ju knappt ätit något heller... Det gick kasst. Åt 2 mackor till frukost och sen springa två timmar senare. Dödsdömt! Sen så har väl penicillinet påverkat min kropp också såatt ... antar att det är en blandning där. För det svartnade läskigt för ögonen emellanåt.

Men nu blev jag ju motiverad till tusen för o träna istället! Så har börjat köra lite med stegmaskinen - haha. Och det är jobbigare än man tror vill jag lova! Det är ju motstånd på den jäveln dessutom! har kört 260 dubbla steg nu. Alltså ett steg med höger och ett steg med vänster blir ett steg ihop. Och andfådd. Svider i vaderna - det är sånt jag gillar ;D

Kör en 3 minuters låt, 3 minuters paus låt , 3 minuters låt ... osv ;) aja. Ska köra lite till. En gång till tror jag. tog en macka innan - så känns inte lika jobbigt och svartnar inte för ögonen - sweet :) Svetten rinner gött om mig!

Aja , dusch sen!

Pusssss
Allmänt | | Kommentera |

haha, patetiskt!


Skrev ett blogginlägg igår , men då gick internet o la sig så det fick jag minsann inte ladda upp :) Taskigt! Har iaf pluggat lite grann nu - nice! Börjar komma nån vart ;) är seg som fan och jätte äcklig! Haha. Ska bli så otroooligt gött med en dusch sen - kungligt!

Men i vilket fall. Amanda ringde. Vi ska ut o springa en sväng :) Jag är i så dålig kondition så det är sjuukligt! Och eftersom jag och Charlotta drari gång med träningen nu i nästa vecka, sååå... känner mig så illa tvungen att dra ut i spåret en sväng o se hur det går ;)

Ska kika om jag får sno bilen , hämta Amanda och dra ut i Snapen spåret. Lateeeers!

Pussssss


Allmänt | | Kommentera |
Upp