Dagens promenad

Idag blev det en promenad igen! En lika lång promenad som igår och den tog ungefär lika lång tid också fastän vi hade Edvin med oss den här gången. Så eftersom vi fick stanna några gånger tror jag att vi gick fortare den här gången med lägre snittpuls än igår - kul! :) Vi får se lite hur kroppen känns imorgon, förhoppningsvis blir det ytterligare en promenad. Men allt handlar om hur jag känner mig, vill inte att det blir sämre. 


Min förhoppning nu är att jag ska kunna ta hand om både Freja och Edvin på fredag när Pontus jobbar i Skövde. Imorgon tänkte jag försöka damma lite här hemma, starta igång lite städning då vi ska ha kalas med släkt här hemma för Pontus som fyller år på lördag :) Det är inte lätt att hinna med något med en närhetskrävande liten bebis, men mysiga tider i alla fall! 

Träning | | Kommentera |

På grund av svaga magmuskler

Jag har väntat med att använda bärselen då mina magmuskler är lite lagom supersvaga. Igår när jag skulle laga mat kände jag mig dock tvungen att använda selen för att kunna få något gjort. Freja blir i princip alltid missnöjd när vi lägger henne någon annanstans än i vår famn. Men det fungerade bra i bärselen i alla fall, hon somnade gott i den efter lite knägung och sång :) I natt sov hon bra mycket bättre än hon gjorde natten till igår, väldigt skönt. Dock är jag trött ändå, det tar på en att inte få sova hela nätterna utan bli väckt med jämna mellanrum och tvingas vara vaken en stund. Vi har en hungrig liten tjej och jag är nog hennes levande napp dessutom... 


Och förresten, all snö som kom - varför kom inte den för att stanna?! Det tycker jag är lite tråkigt... 

Vardag | | En kommentar |

På min väg tillbaks till en stark kropp

Idag tog jag ytterligare ett kliv mot att få tillbaks min form innan jag blev gravid. Jag satte på mig pulsklocka och pulsband och sen lade jag Freja i vagnen innan vi tog en promenad. Det blev en promenad på 2 km som tog 30 minuter. Det var en lagom sväng att börja med tycker jag! Jag var lite trött och tror jag fick högre puls i slutet av promenaden. Jag ville inte ta ut mig för hårt såhär i början så jag är nöjd med att svängen kändes lagom. Det är ju inget tempo att prata om men det behöver det inte vara heller. Min ambition är att det ska vara lite utmanande men att det absolut inte ska göra ont, så jag är ganska försiktig. 


I övrigt har jag hunnit med mina magövningar och idag testade jag även att få in lite knip samtidigt som jag höll magen spänd. 10 sekunder är det ju denna vecka så det blev bra träning av både bäckenbotten och magen! Fortsättningsvis idag blir det knipövningar när jag kommer ihåg och hinner :) Idag har jag även gått under 70 kg på vågen! 

Träning | | Kommentera |
Upp