Det går mot bättre tider

Nu börjar vi nog successivt gå åt rätt håll i det här hushållet. Freja verkar må bättre igen och hade sin första dag på förskolan idag sedan i tisdags förra veckan. Jag var på jobbet för första gången sedan i onsdags förra veckan och Pontus var kvar hemma. Han mår fortsatt inte helt bra så han behöver vila upp sig och snart kommer ju helgen så nästa vecka ska vi nog vara på banan igen. Vi måste vara på banan, har viktiga saker på jobbet jag måste vara med på både på tisdag och onsdag. På tisdagen kommer en kollega från Tyskland där jag ska medverka och vara "moderator" i mötena så hela tisdagen lär gå åt till möten, även onsdagen då det är möten med tyska kollegan på förmiddagen kan jag tänka mig och sedan leverantörsbesök hela vägen från Kina om avslutas med leverantörsmiddag. 
 
Men först och främst har vi löningsfredag imorgon och sedan tar vi en härlig helg! :)
 
 
 
 
 
Fotografering, Vardag | | En kommentar |

Host host och host

Freja forsätter hosta och äter inte gärna fast mat. Hon är inte helt okej och Pontus är supersjuk. Kändes som han skulle brinna upp nu ikväll. Än så länge är jag fit for fight men vi får väl se hur länge till jag får vara det. Jag har haft lite torrhosta idag och så började det för Pontus. Jag har i alla fall gjort mig lite redo för att eventuellt bli sängliggandes - ingen tvätt i tvättkorgen och diskmaskinen körs. Jag skulle behöva komplementhandla lite grann men annars så är det inte skit och panik med särskilt mycket här hemma. Det blir ingen förskola för Freja imorgon heller, inget Skövde för mig och vi har ännu inte hämtat hem Edvin. Jag hoppas kunna hämta hem Edvin imorgon, jag saknar honom! Jag hoppas också att Freja äter mer mat imorgon så hon är lite gladare. Vi kämpar på i sjukstugan!

Jag tog lite egentid förut innan jag började laga kvällsmat. Det blev cirka en halvtimmes promenad, helt ensam. Det var galet konstigt att ta en promenad helt ensam! Ingen vagn och INGEN HUND. Alltså INGEN HUND?! Det var jättekonstigt och jag saknade vår glada lille kille. Älskade pälsboll. 

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Mål för 2018

Såhär lite sent om sider kanske jag skulle punkta upp några mål jag har för året. Jag har sugit på den här karamellen ganska länge och har nog ändå kommit fram till några, ganska breda mål. 

Ett mål är att försöka få till minst en långpromenad varje helg, gärna över en timme. Gärna med så många av familjens medlemmar som möjligt. Jag tror det är en bra grund för Freja att komma ut på långa promenader under helgerna, även om hon lär sitta mycket i vagn. 

Ett mål är bli så stark i min bål som jag bara kan. Efter graviditeten så är den inte riktigt vad den har varit så jag behöver träna upp de inre magmusklerna. Nu har vi köpt en pilatesboll så nu ska det bli lättare att träna de inre musklerna, så jäkla bra. 

Ett annat mål är att en dag i veckan efter förskolan bege oss ut i skogen en sväng, kanske ta lite mellis ute bland träden. Jag tror det är bra att komma ut i skogen och det borde inte vara omöjligt att planera in en dag i veckan. 

Ett mål till är att fortsätta hålla igång Edvin och kanske försöka gå en fortsättningskurs i rallylydnad. Jag vet ju att han tycker det är jätteroligt! En annan ambition är att få in lite agilityträning på klubben någon gång i veckan. Vi bor ju ganska nära nu och Freja kan nog tycka det är roligt där, på klubben. 

Ett femte mål är att inte glömma bort mig själv, att vårda relationen till mig själv och relationen till Pontus. Jag tror båda de relationerna kommer behöva jobbas på under året. Vårda, ta hand om och uppskatta. 

Uppföljning igen nästa år :) 

(null)

Mål | | Kommentera |
Upp