Påskledigt!

Efter spinningen i torsdags cyklade jag hem till Pontus föräldrar för middag och mys. Pontus syster var nere över några dagar så vi umgicks. Igår fick jag ta morgonen vid halv 7, myste och åt frukost. Drog igång en tvätt och gick ut på långpromenad, en timme blev det! Allt det innan klockan hann slå 10:00 och då vaknade Pontus. Då passade jag på att sova en timme, oerhört trött! Sen fika hos Pontus morföräldrar innan lite mat hos Pontus föräldrar igen. Sen tog vi oss hem och städade huset, Freja sov en stund också. På kvällen blev det pasta carbonara framför Bäst i test. Det var faktiskt ett riktigt bra program, som jag skrattade! 

Idag var det Pontus tur att gå upp med Freja medan jag sov till klockan 9, skönt. Sovmorgon är underskattat alltså. Jag intog frukost och grejade lite, myste med Freja när hon vaknade efter sin lur. Vid 11-tiden gick jag, Freja och Edvin ut. Dags för lite lekparkshäng! Vi gick iväg till en lekpark och grejade lite. Det finns en sak man kan hålla i och snurra runt, den är favoriten! Gunga är inte alls vidare roligt än, ganska läskigt rent av. Sen gick vi hem och intog lite lunch innan jag och Freja åkte till ICA och handlade. En storhandling fick det bli! Nu tar Freja sin andra lur och sen ska vi till mina föräldrar för lite påskmat och häng. Först tänkte jag studsa in i duschen en sväng! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Freja, Vardag | | Kommentera |

Upprättad vecka!

Der blev en hyfsat frisk måndag trots allt. Jag klarade av att jobba igår, 7:10-14:30 cirka och sen en timme på kvällen när Freja somnat. Jag borde verkligen jobba lite nu också men vet inte om jag orkar... är oerhört trött! Var på jobbet 6:30 i morse och har suttit med vår tyska kollega fram till 17-tiden idag. Det blir man ganska mör av. Jag behövde ju konstant tänka till lite extra, prata engelska och dessutom försöka förstå lite lager och ekonomiprocesser i vårt system. Phu! Imorgon tänker jag ta lite sovmorgon ihop med Freja, vara på jobbet strax efter 8. Imorgon kväll är jag inte hemma förrän runt 20:30. Oerhört skönt att vi snart har en ledig helg! Fantastiskt! Som jag längtar efter lite ledighet! Det har vi sannerligen gjort oss förtjänta av. Jag ska försöka varva ner med en promenad med Edvin nu ikväll hade jag tänkt. Alla i den här familjen behöver sitt. 

(null)

(null)

Vardag | | En kommentar |

Då var det roliga slut

Freja vaknade med feber i onsdags förra veckan, Pontus blev dålig i söndags och jag höll ut hela veckan. Tills igår kväll. Freja mådde bra igen i torsdags och gjorde sin första dag på förskolan denna vecka och även i fredags. Pontus mådde bättre igår och igår kväll började jag känna mig helt värdelös. Genomförkyld, lite feber kanske och väldigt trött. Jag kände väl att jag inte kunde vara sjuk när Pontus var sjuk utan var tvungen att ta hand om han och Freja. Immunförsvaret är ganska häftigt! Men nu tänkte jag fortsätta vara sjuk en liten stund till och förhoppningsvis blir jag snart bättre. Låt oss hoppas på en frisk måndag! 

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp