Tålamod är inte min starka sida

Kajsa smsade förut. Alla är godkända på ledarskapsuppgiften! Fan va bra vi är :) Nu är frågan, VG eller G, VG eller G ? Jag håller alla tummar och tår för VG! Får man VG på den här uppgiften finns möjligheten att få VG i hela kursen nämligen. Har man inte fått VG, kan man inte heller få VG i kursen. Känns sådär. Men jag hoppas!

Var nyss ute och åkte inlines. Haha, det var ett tag sen! Det är ju roligt, men mycket teknik! Som i allt I guess. Och mina ben och smalben var inte riktigt vana vid det där, så fick ganska ont efter ett tag. Får jobba på det där. Ska vara mjukare för knäna än springning, sa pappa. När jag ringde mamma för att fråga var inlinesen var så sa hon Kör försiktigt! Hon hade nog sagt något heeelt annat om hon visste att jag inte kan bromsa :D Haha!

Ska snart kila iväg till gymmet en sväng, senare ska jag med Lisette till stallet och sen ska vi nog hänga en stund hos Niklas efter det. Det löser sig nog! Var ett tag sen jag var med dom där filurerna.


Brommö! :)


Stenstranden på Brommö :)
Allmänt | | Kommentera |

A new day is rising

Vid 8 var jag vaken i morse. Fattar inte vad det är som har hänt. Klockan 9 är det senaste jag har varit ur sängen denna vecka - kors! Solen börjar lysa nu också, så det känns som att detta blir en bra dag! Har ingenting planerat för dagen, så får försöka njuta av vädret antar jag :) Sov riktigt gott i natt. Borde städa mitt rum, som jag skulle gjort för några dagar sen, meeeen det kan man ju inte göra när solen lyser! Det får jag ta på söndag eller något :) Är ju ingen hälsorisk än (hoppas jag) ;)

Ser ut som att det ska bli fint och varmt imorgon också och då lutar det åt kanot, ska bli kul! :) Väntar för tillfället på att pappa ska ringa ifall jag ska hjälpa honom med båten eller inte. Han ska flytta den så den kommer in under tak. Sen kan jag börja ta tag i livet.

Jag vet att jag tänkte på nånting förut... Nånting som var konstigt, men nu har jag helt glömt bort det. Så det var nog inget viktigt!Bilder från förra året :)
Allmänt | | Kommentera |

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Då har man varit på gymmet också! Träffade Amanda där :) Det gick fint idag! Är hyffsat nöjd. Avslutade med att cykla till Snapen och hem igen. Cirka 8 km på 25 minuter. Rätt bra jobbat i backar och motvind ena hållet! Haha, fan va det sög i benen på vägen hem. Men sååå dålig kondis har jag inte ändå! Kan även tillägga att skogen är mycket trevligare på dagen :) Dessutom ger adrenalin och rädsla en jävla kick!

Har tränat 285 min den här veckan enligt funbeat. Nice! Har ju fortfarande 3 dagar kvar av den här veckan ;) Funderar på morgonpromenad imorgon, får se vad jag orkar. Klockan är ju bara barnet nu och jag är svin trött. Så somnar jag i bra tid så kanske jag orkar upp i bra tid imorgon också :) Det ryktas ju om att det ska bli fint väder och det måste man ju utnyttja! (kommer säkert bli kasst bara för jag är hemma och är ledig - idag var det ju kanon menar jag! Enda dagen denna vecka jag åkte upp)

Kollade även på Mördare okänd nu efter att jag duschat och käkat lite grann. Började typ vid 9 eller något sånt. Det var lagom dåligt faktiskt... Gillade inte alls avsnittet. Ser iofs typ aldrig på det. Men det hände typ ingenting. Det måste ju hända grejer för att jag ska vara intresserad och vilja följa. Därför jag har så lätt att titta på action tror jag :) Där händer det grejer!


Bild från i somras.

God natt alla glada! (och resten också för den delen) :)
Allmänt | | Kommentera |
Upp