En underbar kväll i träningens tecken!

Åt mat strax innan kl 6. Hade ont i magen då och tog en tablett en stund innan. Sedan satt jag och supportade med halebop, så nu har jag läget under kontroll! Sen var det ju då tänkt att jag skulle träna. Och jag var inte alls speciellt sugen. Pappa sa att jag fick ta bilen ner, så okej jag tog bilen ner. Erkänner det. Är lite allergisk egentligen mot att göra det, men idag fick det helt enkelt bli så. Man känner verkligen att den sibiriska kylan är på väg! Burr! Fryser jämt... Skulle behöva en värmefilt konstant! 

Men jag kom till slut iväg till gymmet iaf, för innerst inne så ville jag. Träning är ju nästan det bästa jag vet! Väl på gymmet vinkade jag åt L som redan stod på crosstrainern. Kondition kände jag då verkligen inte för med värkande mage. Så gick in och bytte om och kom ut igen och kände den där träningskänslan. Jag blev fokuserad direkt när jag kom ut bland maskinerna. Så började med att köra rygg, och stannade kvar i positionen långt bak för att få med musklerna mellan skulderbladen. Svider gött! Sen när jag skulle göra chins fick jag tillrättavisning gällande tekniken, så det får jag tacka för. Det är ju rygg jag vill träna i den maskinen. Hjälpte L när det gällde tekniken kring liggande lårcurl.
Sen blev det triceps, massa triceps. Och rygg, axlar och biceps. Sen ländryggen. Och jag mosade på i 55 minuter. Så jävla nöjd! Det gick så jävla bra! Jag är glad nu. Jag blir så glad när träningen går bra och musklerna svarade bra. Jag kände verkligen kontakten (tog mig 5 sek att gå från "Vad fan heter connection på svenska?" till "aah, kontakt!" wierd.) med musklerna. Så jag kommer ha en go jävla träningsvärk idag. La inte på extra vikter idag, körde på samma eller la av i vissa just för att fokusera på teknik och kontakt idag. Bra grej!

Nu ska jag kanske kika lite på ekonomistyrningen... Fast väldigt snart ska jag sova. Sova sova sova och sova. Tills klockan ringer kl 05:00 imorgon igen. Upp och hoppa! Föreläsning 10:15-12:00 och 13:15-15:00.
Allmänt | | Kommentera |

Come on!

Sitter på stationen i Hallsberg igen (lite standard att skriva blogginlägg här nu va?). Men det är så jäkla tråkigt att vänta på tåg. Jag hatar att vänta! Har hunnit lyssna på tre avsnitt från mina podcasts från P3. Något positivt :) har läst kapitlet som ska va klart till på onsdag också. Ska hem och ta tag i grupparbetsuppgift. Bäst att passa på att plugga när man har skoldagar! Har ont i magen till och från (orkar inte!!) och hoppas att det ska gå över. Ska träna ikväll nämligen. När inte magen funkar så funkar fan ingenting! Jag hatar det! Och någon magmedicin har vi inte heller hemma. Ska höra med mamma och pappa sen om dom fortfarande har ont i magen...

Allmänt | | Kommentera |

En dag på universitetet, vecka fem

I morse var man uppe och hoppade (hoppade kanske var o ta i) klockan fem. Somnade strax efter jag la huvudet på kudden någon gång efter tio, så vaknade ganska utvilad kändes det som. Får tacka min karl återigen för att han drog upp mig ur sängen igår morse :) Somnade på tåget och sov ganska skönt men vaknade av att jag hade väldigt ont i nacken, attans. Nu sitter jag i studentcentrum och väntar på att K ska anlända. Behöver diskutera uppgiften och om vi ska ses något denna vecka för att gruppa.

Annars kom jag och tänka på att det inte är så jäkla mycket kvar det är nästan så jag kan räkna föreläsningarna som är kvar på en hand. Nästan. Det är nog ungefär 7 stycken kvar och 2 eller 3 seminarium kvar. Jag ligger ju inte på latsidan för det, men det känns väldigt lite. Och det är ju skönt så klart! Bävar fortfarande inför vecka sju då det är föreläsningar 4 dagar i rad. Gah. Tanken är att gå till gymmet senare. Hoppas att min mage är inne på det spåret också. Är inte magen glad funkar ingenting kan jag konstatera efter igår! Hoppas ni får en bra tisdag :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp