En stund i nuet

Jag och Edvin tar oss ett avbrott från all stress och alla måste. Sitter tillsammans på en sten, min kompanjon och jag, och bara njuter av sol i ansiktet och Edvin spanar på alla människor och hundar som går förbi. Han sitter här bredvid så lugnt och fint, en bra passivitetsövning just nu när jag har tid. När jag har tid att bara leva i nuet, just precis nu. Solen skiner vilket ger lite vårkänslor och jag vägrar låta mig själv tänka på annat än att vara här just nu. Hur fantastiskt?! Ibland måste man stanna upp och bara se livet, känna med sina sinnen. Jag längtar tills jag kan sitta här barfota och känna in marken och jorden. 

Just idag, just nu det jag grönt gräs, promenerande människor och nakna träd som väntar på sin gröna klädsel. Jag hör fötter i grus, brus i träden och rullande hjul i grus. Jag känner lukten av friskhet, natur och sheltiepäls :) 
Vardag | | Kommentera |

Helgerna går så fort!

I fredags så var jag trött men det blev ändå en sväng till gymmet efter att ha funderat en sväng. Stod på crosstrainern i ca 35 min och avslutade sedan med löpintervaller, har bara lite ont i framsida ben just nu... Sen blev det hemmagjord pizza och tidig sänggång, välbehövligt en fredag. Igår startade jag morgonen med 45 min spinning med ivriga och morgonpigga deltagare! Superkul, de var så duktiga :) En långpromenad på 1 timme och 20 min blev det senare med Edvin. Senare på kvällen lämnade vi Edvin hos Pontus föräldrar, hämtade upp Anton och Linda och åkte ut till Nisse och Frida för att fira Nisses 25 års dag. Det är lite galet att det är min andra 25 års fest, utöver min egen. Jag trodde det skulle vara många som skulle fira sin 25 års dag förra året men det blev bara jag av dem jag umgås med. Det var trevligt iaf! Jag körde så jag mår fina fisken idag. En hel del Elementary har det blivit i helgen och om en stund ska vi iväg till Pontus mormor och morfar på kalas. 


Träning, Vardag | | Kommentera |

Snart helg

Ni må tro att jag längtar efter helg just idag då det har varit en jobbig och krävande vecka. Det har varit fullt ös hela veckan och jag vet att nästa vecka kommer att bli ungefär likadan så nu i helgen ska jag passa på att slappna av, sova och njuta av ledigheten - inte bara se en massa måsten. Men jag tror det kommer bli en bra helg, det känns så. Eller när känns inte helger bra innan? 

Blev en promenad på över en timme med Edvin förut, mysigt! Alltid lite extra roligt att gå ut med honom då han blir så glad när vi går ut :) mötte några andra shelties och det var ju superskoj förstås! Vardag | | Kommentera |
Upp