Dagens träning

Idag stack jag till gymmet och började med att köra bröstövningar i tio min för att träna lite styrka. Sen blev det 55 min spinning och jag trodde jag skulle dö idag! Det var faktiskt jätte jobbigt den här gången. Hon höll igång pulsen högt med korta återhämtningspauser så det var ett tungt pass då pulsen skenade och var hög under lång tid. Men satan vad effektivt! Är så otroligt trött i kroppen nu och maten slank ner fort. Hade redan i morse go träningsvärk i överkroppen - alla de muskler jag tränade igår. Effektivt med andra ord. :) Imorgon är det återigen upp 05.00 som gäller!

Allmänt | | Kommentera |

Have you ever really loved a woman?

Idag var det upp och hoppa kl 05.00. Fattade inte riktigt vad som hände när klockan ringde, men den ringde och väckte mig iaf. Som tur var! Somnade runt Hova-trakten och slumrade upp till Örebro. Sen var det seminarium 8-10. Åkte med bussen ner till centralen som gick 09.55 och hoppades jag skulle hinna med tåget som gick 10.15. Jag ville att busschauffören bara skulle köra på och jag fick till slut med mig K också som nästan hoppade på sin stol! Men han körde så slött så och pratade i telefon samtidigt så jag missade tåget med 2 min. Det kändes! Så köpte en SJ biljett och åkte med 11.10 tåget mot Töreboda och Skövde. Det tåget blev försenat med 15 min så tänkte att jag lika gärna kunde åka till Skövde och äta lunch med karln, så han kunde pigga upp mig. Tåget körde sedan in en hel del av tiden, men ångrar inte att jag åt lunch med honom istället för att åka hem. Bra idé :)

Vi pratade om världen i stort och sen gick vi ner till biblioteket. Sen hoppade jag på bussen vid Sandtorget. Han är för söt den där :) Träffade på C på bussen hem så jag fick sällskap! Och nu har jag anlänt på Blom/Johanssons place. Tar det lite lugnt och ska snart upp på mitt rum och fixa lite innan det är dags för spinning!

Allmänt | | Kommentera |

Solljus, för att det är bra för oss!

Har varit ute i stort sett hela dagen! Otroligt skönt. Var ute på en 50 min promenad förut och bara njöt av solskenet. Fantastiskt gött och precis vad jag behövde. Har tittat på Greys anatomy, blir ju lagom förslappad hallå hallå :) Har precis ätit nu och ska fixa det sista inför inlämningen imorgon. Behöver även söka ett jobb och rensa på mitt rum. Finns alltid saker att göra, utan att leta efter dom tydligen! Ikväll blir det sängdags vid 9-tiden tror jag. Kvällströtta tjejen!! :)

Allmänt | | Kommentera |
Upp