I-landsproblem?

Saknat mina älskade i-landsproblem va? :D TIllsammans med Amanda i skolan så kom jag på ännu ett i-landsproblem, fast detta är nog snarare ett Vadsbo-problem.. eller kanske Sp1a problem? Nu vet vi alla vad det handlar om!

Jag har hört att smink används för att försköna det man redan har i sitt ansikte. Kanske inte för att skydda och bygga bort det man har givits av sina föräldrar. Alla människor har vi särskilda drag. Jag tror inte att smink ska användas för att man ska bli grå i ansiktet. Man bör använda sig utav sina färger.

Vi har dessa flickor i samhällsklassen som inte riktigt har förstått sig på hur man använder smink. Man ser smink-strecket längs med hakan och käken, man ser hur många lager flickorna har lagt på. Det ser förjävligt ut! Men det hjälper ju inte ens när Amanda försöker förklara det för hon den värsta av dom. Som till och med använder sin brunkräm på framsida ben och framsida armar. Tänk dig bilden! :) HOST!

Här har vi barnen i Afrika som inte har någon mat! Sen har vi flickorna i samhällsklassen som gör slut på en foundation i veckan för att de vill vara gråa i ansiktet! Och sedan vet jag väl inte heller riktigt om man ska ha svarta ögonbryn när man har brunt hår, stumpan :)

Där hade vi det :)

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |

yo

I helgen var det party party hos Jessica och sedan utgång till Björnes :) Det var massor av folk och väldigt roligt! En kanon kväll och såna lär det ju bli fler av! yaaay!
Annars kommer nog denna vecka gå precis lika fort som alla andra veckor. Det är en bra grej! Annars är det samhällsredovisning, engelska och lite svenska. Men inga större problem om du frågar mig... Friskis och svettis rullar också på :) Helt freakin' amaazing! Det är roligt som fan :) Ska på ännu ett pass om en timma.

Nu till helgen så blir det hem till Larssons som gäller! :) Annars har jag inte så mycket bestämt, men är sugen på en trip till Skövde, för att jag skulle vilja köpa skor :) Men då blir väl mams galen på mig! Hon påstår alltid att vi har för mycket skor... eller inte.

Puss & Kram
Allmänt | | Kommentera |

It's friday I'm in love

Då var det fredag kväll, underbara fredag kväll! Hela den här dagen har mestadels bestått av att skjutsa runt på mams och brorsan :P Först polisen för pass, sen coop, sen willys, sen banken, järnias parkering.
- "Va i helvete, den där jävla ungen kan väl knäppa bältet själv?!"
- "Pass dig! Förfan, den där parkeringen är MIN!"

Brorsan kiknade av skratt brevid mig :) Han är underbar han! ibland.. när han inte slår sönder lampor här hemma.. 14 år? Skojar du eller?! Annars hare vart kyckling och pommes här hemma! Även holiday chips + dip. Fetto-mig :) Gött o ha dragit igång med Friskis då (A) Gick förresten bra i tisdags :P

Ibland känner man bara orka.. Jag menar herregud, jaaaaaa! Kände bara för att uttrycka mina känslor lite grann :) Och nu är ju det gjort. Orkar inte ha mens nästa vecka ^_^ noope, inte alls! Men sånt är livet för en tjej! Tyvärr... hey ho, let's go - blood! ^^ Såg på "Last call" ikväll, knepig film! Men gött o slippa reklam, svt rules! Började vid 9 och var slut till halv 11, så skare va!

Nu ska jag naaana! Imorgon äre Björnes!

Puss & Kram
Allmänt | | En kommentar |
Upp