Imorgon är jag tillbaks på kontoret!

Det blev ytterligare en arbetsdag hemmavid idag och nu börjar jag känna mig redo för en arbetsdag på kontoret. Ser rent av fram emot det! Det måste ju innebära att jag är på bättringsvägen :) Freja fick sovmorgon till 6:15 i morse så jag lämnade henne på förskolan vid 7-tiden, tog en morgonpromenad med Edvin innan jag började jobba. En lunchpromenad senare och en bra eftermiddag så hämtade jag Freja vid 15-tiden. Hon stod inne med de andra barnen i ett mindre rum och dansade, först märkte hon inte att jag kom. Älskar de stunderna då jag kan smyga mig på och se henne leva för sig själv och interagera med andra. 

Väl hemma städade vi toaletten och planterade ett blomsterarrangemang. Igår efter förskolan var Freja så duktig och hjälpte mig damma av lite grann här hemma. Jag blev lite trött emellanåt så hennes hjälp behövdes :) Det var välbehövligt så känns skönt att vi har dammat! Hon är så söt som hjälper till så gott hon kan. Imorgon hoppas jag att jag har energi att moppa av golven på bottenvåningen efter nattningen. Edvin sover hos Pontus farföräldrar så det är ett passande tillfälle. Jag hände lite godis åt honom i en filt tidigare idag och det var inte det lättaste för honom att hitta :) Skönt att kunna aktivera honom även inne! 

(null)

Vardag | | Kommentera |

Andra advent 2018

Vi närmar oss jul med stormfart! I fredags började jag känna mig krasslig och det har gått åt fel håll hela tiden. Idag mår jag sämre än igår så jag hoppas att det snart kan gå åt rätt håll, det vore skönt. Vi får se hur det artar sig idag, jag funderar på att jobba hemifrån imorgon så jag slipper sitta och snörvla på kontoret. Det är en rad andra saker jag egentligen behöver göra så jag får försöka ta det när jag mår bättre igen. Högprio på städning och julstök framöver! I fredags fick jag en teadventskalender av en kollega som han fick av en leverantör. Den har jag nyttjat i helgen, men jag är fortfarande inte helt ikapp. Jag har några dagar kvar att dricka innan jag är helt ikapp. Det är nämligen två koppar te i varje påse så redan i fredags låg jag back med 14 koppar, i fredags drack jag en kopp, igår drack jag tre koppar och idag har jag druckit en kopp än så länge. Jag har med andra ord cirka 9 koppar kvar. 

Idag fortsätter jag med kureringen och jag ska försöka få lite vettiga saker gjorda också, förhoppningsvis. Pontus är i Göteborg hela veckan nästa vecka så då står vi lite stilla en stund känner jag... vi är inte helt klara med julklapparna än, så där har vi lite att göra också. Heja heja! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

En pressad vecka

Den här veckan började i princip för en vecka sedan. Freja hade över 39 grader i feber när vi kom hem i fredags och sen fortsatte hon att må dåligt resten av veckan fram till igår. I måndags var hon hemma från förskolan, i tisdags testade vi förskolan då hon var feberfri och lekte hemma. Dock blev vi uppringda vid lunchtid då Freja var hängig, så vi hämtade upp henne efter hennes lunchlur. Sen var hon hemma i onsdags och igår, men så idag var hon sig själv igen! :) 

Igår hämtade vi ut vårt nya vitrinskåp som Pontus monterade ihop. I helgen kan vi förhoppningsvis "flytta in" i det. Jag sålde vårt gamla vitrinskåp idag till ett par som kommit ner hela vägen från Örebro för att hämta det. Då jag har ont i halsen och börjar bli snuvig tog brorsan en långpromenad med Edvin nu ikväll, otroligt snällt av honom. Jag ska snart gå och lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Jag var ju nyss förlyld för sjutton?! Blä! Det är väl såhär småbarnslivet är, så fort man kommer tillbaks i träningen kommer nästa bakslag.

(null)

(null)

(null)

(null)

Freja, Vardag | | Kommentera |
Upp