Sista dagarna 2018

Det här året har gått väldigt fort! Det har varit lämningar och hämtningar - av både dotter och hund. Jag har jobbat ganska mycket men tog igen det med en 6 veckor lång semester, oerhört skönt. Och vilken sommar vi hade - helt fantastisk! Hösten sprang förbi i en rasande fart och nu har vi även tagit oss igenom julen. De senaste dagarna har vi tagit det väldigt lugnt. Jag och Freja har gått till lekparken och lekt innan hennes lunchlur. Vi var inne så mycket under jul så nu får vi ta igen det lite med att vara ute. Jag har kört två gympass, långpromenad med Edvin på någon timme och ett promenad/jogg pass. Känns skönt att äntligen kunna träna lite mer igen. Jag antar att det kommer gå två-tre veckor och sen är nästa sjukdom över oss. Vi närmar oss dessutom vabruari med snabba steg! :) Det ser jag inte fram emot. Våra immunförsvar har haft en chans att återhämta sig nu under julhelgen i alla fall. Freja sover mycket. 

Idag ska vi iväg till Pontus föräldrar och fira hans mammas födelsedag med fika. Det känns alldeles lagom. Jag är mör i kroppen efter dagens gympass och ska sätta mig ner och läsa en stund. Jag läste ut Grottmannen i torsdags och har nu kommit halvvägs i Nessers De vänsterhäntas förening. Den är spännande! Han skriver bra den där Nesser :)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |

Granklädning

Redan förra helgen kände jag att nu är det dags! Nu är det JULGRANSDAGS!! Den är ju så himla fin när den kommer in och kläds. Nu när man inte riktigt vet om vi är friska, om orken räcker till osv. så passade vi på i söndags när vi kände att vi hade tid och lust. Det blev en jättefin stund med julmusik, så mysigt! Freja var så duktig och hängde upp lite pynt längst ner i granen. Jag älskar den här mesigheten som infinner sig dagarna innan jul. Nära och kära samlas, jag älskar det! I år känns det väl dock lite tråkigare då min bror åker iväg 26/12 och är borta flera veckor. Jag kommer inte få se honom förrän i februari, det känns tråkigt. Men vad gör man? Han kommer få vara med om sitt livs äventyr :) 

(null)

(null)

(null)

Fotografering, Hus och hem | | En kommentar |

Lussefirande, snuviga näsor och allt däremellan

Det har varit en hektisk tid det senaste, lussefirande på Frejas förskola, julfest, snuviga näsor och allmänt julstök. Jag har försökt städa, tvätta handdukar och röja lite grann hemma. Alla ljusstakar är uppe och även tomtarna åkte upp vid Lucia. Jag brukar göra så att jag sätter upp stakarna vid första advent och sedan kommer tomtarna upp först vid Lucia, en sak i taget liksom. Det är främst adventsljusstakarna som är fina tycker jag. Det lyser så fint i fönstren!

 

Freja hade ett jättemysigt lussefirande på förskolan. Jag tror inte att hon förstod så mycket av vad som hände, men hon var väldigt söt och hängde med i "blinka lilla stjärna". Nu i veckan arbetar jag på att slå in alla julklappar inför julafton. Jag fick ihop ett gäng igår. Jag förstår inte hur det har lyckats bli så mycket klappar i år? Jag har rört ihop det så det känns som det är hur mycket klappar som helst.

 

Förövrigt kan jag väl också meddela att jag räknar ner till ledigheten nu. Det ska bli så otroligt skönt att vara lite ledig, det blir nästan två veckor för min del. Som jag ska njuta! Det har varit en hektisk höst och jag vet inte riktigt var den tog vägen. Nu hoppas jag på en lite lugnare vår och ljusare tider!

 

(null)

(null)

(null)Vardag | | En kommentar |
Upp