Helgen som var

Från början var helgen oplanerad men vi lyckades fylla upp den allteftersom. Freja hämtades av Pontus föräldrar vid 12-tiden för blåbärsplock. Edvin har varit dålig i magen ett tag så fick en veterinärtid kl 16. Wilmer och Freja var hos Pontus föräldrar medan jag och Pontus åkte till veterinären. Vi kom hem med ett nytt foder åt Edvin, vilket har gjort honom mycket bättre i magen. Tydligen behövdes lite mer fibrer. På kvällen åt vi hos Pontus föräldrar - hamburgare och blåbärspaj som efterrätt. 

I lördags gjorde vi en utflykt. Vi hamnade i Vassbacken där vi tittade på båtar och människor. Vi åt glass och gick en promenad utmed Göta kanal, mysigt! På kvällen bjöd vi hem mina föräldrar på mat. En fin lördag! 

I söndags bjöd vi hit Pontus föräldrar på fika. Jag och Freja gjorde en kladdkaka (standard-fikat). Lite annat smått och gott har också hunnits med men eftersom jag har skrivit på det här inlägget sen i söndags har jag glömt endel :) 

Vi har en kille hemma som störs av sina tänder som bråkar och mycket som härjar i kroppen. Ena natten sover han hela natten och nästa är han vaken två timmar. Han vill gärna gosa i min famn med huvudet på mitt bröst, men har svårt för att komma till ro och ligga still. Han har i alla fall slutat äta på nätterna nu och amningen slutade vi ju med 1/7 - då ammade vi för sista gången. 

Igår blev han dessutom 11 månader, vår minsting! <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Semester, Vardag | | Kommentera |
Upp