Vi har rullat in i december

Äntligen är den härliga juliga vintermånaden december här! Vi har pyntat våra fönster med adventsljusstakar. Jag fick lite feeling och köpte nya gardiner samt kuddar till årets jul. Det kändes mysigt! Jag passade på vid Black Friday. Till nästa år behöver vi fixa en ljusstake eller stjärna till Wilmers rum. Han har ingen i år. 

Förra helgen började vi ytterligare en förkylningsrunda, jag och barnen. Självklart under den veckan då Freja skulle ha varit lite mer på förskolan och jag fick jobba med sjuka barn och knappt någon sömn med en egen förkylning till slut. Till råga på allt det skulle jag även hålla efter hemmet så vi alla fick mat. 

Jag fick det att funka, men inte så mycket mer än så. Det funkade. Jag orkade inte så mycket mer, svarade knappt på sms eller meddelanden på insta. Så trött och det kändes som att allt sög ur mig av min energi, men nu känns det lite bättre! Nu börjar energin komma tillbaka och snart ska väl snuvan också ge med sig. 

Och just det, 25/12 opererade Pontus sin fot så han har haft väldigt ont och vilat mycket. Tiden går ju ändå som tur är så på onsdag ska hans stövel tas bort och sen startar han igång med sjukgymnastik. Vi håller tummarna för att hans fotled ska bli bra och fungera på ett bra sätt efter detta. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp