Då var måndag morgon här!

Vaknade runt 9-halv 10 idag. Ganska skönt. Fick sms om att schemat ligger ute, så var tvungen att kila in här och kolla det första jag gjorde! Och det ser väl.. okej ut. Det är dock massor som inte är ifyllt än, vilket jag tycker är dåligt. Ska dom lägga ut skiten, så lägg ut allt och ha det planerat liksom! Vafan förväntar dom sig? Att vi inte vill veta hur våren ser ut? Det kan dom ju glömma iaf.

Men det ser okej ut. Som det verkar just nu, så kan jag nog inte följa med mamma och dom till Skagern dene 28nde maj - den 1a juni. För antingen den 30nde eller den 31 maj har jag konferens. Skulle verkligen vilja ha tiden kl 15-18 den 31a. För då kanske jag faktiskt skulle kunna följa med. Vi får se. Jag har väl inte direkt antagit att jag kommer att kunna följa med och fira mamma. Men tråkigt ändå!

Nu kan iaf jag och Charlotta planera vår utomlandsresa! Får höra av mig till henne om det. Men nej, nu ska jag gå upp ur sängen och äta frukost. Magen kurrar massor nu känner jag, börjar så smått göra ont!

Ha en bra dag!


Jag är sugen på tårta. Den där gjorde jag är jag praoade på Västgötabagarn i 8an.

Allmänt | | Kommentera |

Söndagkväll. Måndag morgon väntar...

Nu har jag tittat på Wallander. Och jag blir ju inte precis modigare av att se på dom där filmerna. Töntiga mig! Snart kommer jag väl inte kunna sova själv. Får skaffa vakthund när jag väl flyttar hemifrån :) En jag inte är allergisk mot. Filmen var för övrigt... som Wallander-filmerna brukar vara. Ikväll var det Hämnden och jag  tror inte jag har sett den. Men redan när mördaren visade sig första gången och bara hälsade, så trodde jag att det var han. Skit mysko. Men han kanske brukar vara skurk... Eller så har jag sett filmen förut. men glömt den.

Åh, imorgon ska bli nice! Min måndag. Ska träna, så gott det går pga min träningsvärk. Ska känna efter imorgon hur det känns. Sen ska jag försöka plöja igenom minst ett kapitel i min roliga ekonomistyrningsbok - Management Control Systems. Skit kul att läsa om sånt på engelska. Verkligen.

Men imorgon sparkar v. 5 igång och vi närmar oss februari med stormsteg! Skönt att byta månad. Skönt att vara ett litet steg närmre våren, ljusare tider och värme! Trivs så bra då , även om skridskor och skidor är förbannat kul. Så länge man inte har för små pjäxor eller skridskor!

Nu är det dags för mig att koja. Klockan är ställd på 08:00. Vi får väl se när jag går upp. Kanske lika bra att ställa in den på 08:30 direkt? Kanske var lite väl optimistisk i tvsoffan förut...God natt!
Allmänt | | Kommentera |

Idag blev det en sväng på Vänern!

Jajemen, fyfan va det var roligt att åka skridskor idag! Lite ojämnt här och var, men det gjorde absolut ingenting! Solen lyste helt underbart och man kunde åka över hela sjön om man så ville ( kändes det som ) :D Ångrar inte att jag drog med brorsan ut på en tur! Här kommer lite bilder från dagen :


Precis när vi kommit ut på isen!


Inbromsning alá Veronica


Fantastisk dag


Skills kallar jag det, skills ;)


Längre bort från stan åkte vi!


Lite mäktigt, tycker jag!


Brorsan!


Obeskrivlig känsla!!


Gillar den bilden lite grann faktiskt. Det var som brorsan sa "Kolla V:et som blir av skuggorna!"


Den bilden är så härligt intensiv på något sätt :)


Brorsan sitter nöjt på bryggan och gräver efter sin mobil


En bild på vår gosiga kisse får avsluta! :)

Fyfan så härligt!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp