Söndag? I say whaaat!

Söndag? Nej nu skojar ni? Är det inte fredag? Skit.. det är inte fredag. Det är söndag! Gick upp vid 5 i morse, var inte så trött som jag trodde jag skulle va. Har levt på redbull och dextrosol i helgen. Det har gått riktigt bra o jobba faktiskt! Det var tråkigt idag när solen lyste... hade det regnat hade det varit en kanon dag på jobbet! Men nu gjorde det inte det... vi körde på bra. Över 10 ton papper - så vi gjorde bra ifrån oss! Christina var så gullig. "Nu stoppar du inte in några fingrar i maskin"

Sen kom jag hem och fixade ärende på Oxen. Sen vart det pizza hemma. Igen. Fick ju gratis pizza igår. Sen kom jag på att jag och brorsan skulle ut i skogen och plocka svamp! Det var roligt :) På vägen ut pillar jag på radion - som jag alltid gör. Byter radiostation och lyssnar lite...
Brorsan "Men nu bytte du ju till samma. Den lyssnade du ju på precis"
Jag "Håller du reda på vilken station jag lyssnar på? Är du go eller?"
Brorsan "Jag känner väl igen låten som spelades...."
Har en känsla av att jag var lite tankspridd på vägen ut till Karleby :) Nu ligger jag i sängen i  vilket fall och ska snart försöka sova. Får en timmes sovmorgon  imorgon - till klockan 6!Allmänt | | Kommentera |

Kära blogg.

Jag hinner inte riktigt med känner jag! I natt ringde telefonen 2 ggr. Eller i natt och i natt ... vid 23 och 04:30. Jag svarade inte. För jag somnade 21:00 och gick upp 05:00 idag. Skulle ju upp och jobba - suck. Men det gick över förväntan! Var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara! Vilket var bra :) Gick på redbull och dextrosol kan tilläggas.

Sen kom jag hem. Tog en promenad. Läste en fitness tidning och blev övertaggad så gav mig ut i spåret och körde intervall. Så kan det gå! Men gött var det :) Nu har jag suttit vid datorn typ alldeles för länge också. Tiden hinner ikapp mig hela tiden! Ska äta och hoppa in i duschen och sen väntar sängen. Hur tråkigt känns inte det liksom?

Men snart är jag fucking ledig!!


Denna härliga sommarkväll!
Allmänt | | Kommentera |

Put your heart in the air

Idag är det sista dagen på kontoret. Sista dagen vid datorn. Sista dagen med alla siffror, beställningar, ordrar och papper. Jag känner mig inte speciellt tom. För jag ska ju hit både imorgon och på söndag och sen ännu en gång på måndag! Jag längtar verkligen till min ledighet kan jag säga :) Men jag ska bara cykla hit 3 ggr innan dess. Det är cyklingen hit som är det tyngsta.

Ska verkligen försöka lägga mig tidigt ikväll. Jag är trött nu och imorgon måste jag orka. På söndag måste jag orka. Så enkelt är det. Slutspurten!

Just det! Motorcykelturen igår. Om det var nice? Om det var nice! Stack hem till Niklas, sen åkte vi ut till hans mamma där han har mc:n. Sen fick jag låna hans mc-ställ. Sen drog vi ut på E20 mot Lidköping. Åkte ut mot Läckö och tog en paus där ute. Sträckte på oss lite grann. Det var skönt! Sen in mot stan igen och statoil - köpa dricka. Sen hem igen över kinnekulle. Fy helvete va det gick! Hade nog en genomsnittshastighet på 130 km/h och maxfart vi var uppe i var nog 180 tyckte jag han sa.

Det kittlade mysigt i magen när motorcykeln la sig ner i kurvorna. Nästan så man undrade om vi inte skulle välta ibland. Men det var kul! Fick sådär lite allmänt ont i kroppen och det känns i nacke och axlar idag. Man spände sig ju ganska bra vid inbromsning från 130 km/h menar jag!

Återigen är det dåligt med bilder men jag har inte hunnit starta igång datorn hemma... Just nu matar jag bara på. Får stanna upp, vila, andas och tänka i nästa vecka!
Allmänt | | Kommentera |
Upp