Väntan och väntan och väntan... När kommer tomten?

Att män ska ta så lång tid på sig, det är ju helt galet! Sitter och väntar. Har nog väntat i en timme nu på att han äntligen ska vara färdig med allting. Inte ett pip. Satt och pratade med brorsan och hans kompis som hängde här ett tag innan dom drog på träning. Har väntat på att mobilen ska plinga till. Men nääähedå! Hade hunnit läsa ett kapitel i läroboken, men njaee. Det lär jag väl inte hinna antar jag... För jag började inte tidigare.

Tid är väl inte det jag har mest av allt i världen och jag börjar bli trött. Och blir jag trött så blir jag irriterad och då är jag ändå inte rolig att ha o göra med... Så det börjar ju verkligen skit bra dååå :) Men aja. Orka. Orkar inte lägga ner energin. Han kanske gör något som är jätte viktigt, omega viktigt... viktigare än mig.

Pussss på er!

Allmänt | | Kommentera |

Då var det helg helg helg - woho!

Så otroligt skönt att ha helg nu. Att slippa åka upp till Örebro imorgon är wunderbart! yeay! Och sen så fick jag åka hem med underbara bästa Rebecka dessutom! Så skönt att vara hemma en o en halv timme tidigare än man brukar - jag njuuuuter! Har ätit mat nu, men känner mig fortfarande lite små hungrig. Blir inte så mätt av kyckling - wierd. Fick en munk som efterrätt (tjockis!) hihi.

Sen ska jag vidare bort till min man. Mysiga han :) Det var ett tag sen nu. Men i vilket fall. Imorgon är det träning igen - hur fantastiskt är inte det på en skala? Jag är så sjukt motiverad och vill typ aldrig sluta träna! Shiit va det är roligt :D Längtar redan till imorgon, måste jag ju samtidigt flika in då!

Den där känslan börjar infinna sig i min kropp nu - att lugnet börjar krypa sig på, slappheten börjar smyga sig på... Min kropp börjar så smått försöka säga till mig att det är helg och att vi inte behöver köra på högvarv längre. I like it! Total avslappning börjar så smått infinna sig. Fast jag brukar ju iofs alltid försöka planera upp mig anyway. Men det är på ett helt annat sätt när man inte måste tänka överdrivet mycket på skolan.

Visst, att man behöver plugga lite grann och sådär. Men det är inte riktigt lika akut som det känns på veckorna. Känslan av att man inte hinner nånting är brutalt hemsk! Att man är stressad något så in i. Undrar om man kommer gå in i väggen någon gång under den här utbildningen. Det vore hemskt! Hoppas jag inte... Fast det skulle inte förvåna mig.Önskar jag gick på gymnasiet igen ibland! Fast man kommer ingen vart om man stannar där hela livet så att. Men att bara få skriva ett arbete, ett litet arbete som man skrev då. Att få skriva en bokrecenssion! Att få skriva ett arbete om något krig någonstans! Åh, jag blir lite avundsjuk. Nog därför jag engagerar mig lite smått i brorsans skolarbeten, hihi. Han går ju bara i ettan menar jag!Ja, nej. Ska nog fixa o trixa lite nu.

Pusss
Allmänt | | Kommentera |

När suget faller på - åh vad jag längtar då!

Åh, sitter här och bara fantiserar iväg. Tänker på varma stränder, underbar härlig sol och en brunbränd kropp! Jag och Charlotta har pratat om att faktiskt åka utomlands nästa år, när jag har slutat skolan och innan jag börjar jobba. Det vore katastrofalt gött! Är riktigt sugen. Var sugen redan i år, men det var ingen som kunde åka med mig när jag hade möjlighet att åka och sen jobbade jag ju i princip hela sommaren.

Hon var lite sugen på Turkiet. Jag är lite sugen på Grekland. Eller Italien. Fast .. åh, det finns jätte många härliga platser att åka till ju! :) Och vi får försöka planera. Och jag kan inte planera förrän jag har fått mitt schema för nästa år. Och det får jag inte förrän nästa år när jag har kommit in på FEK B och sådär.

Men hur underbart är det inte när man kliver ur planet och möts av en varm vägg. Den där speciella luften som är lite små svår att andas. Oftast har jag kommit fram på kvällen och det är kolsvart. Den där utländska mörka natten. Morgonen därefter vaknar man tidigt och man är helt exalterad! Ner till stranden? Nu nu nu nu!

Man slänger i sig frukosten och vill bara ut i solen. Smörjer in sig med solkräm för att inte bränna upp sig totalt första dagen. Med ett leende på läpparna, ett pirrigt sug i magen och med handduken i högsta hugg. Och inte att förglömma - en flaska vatten. Beger man sig av ner till stranden. Solen värmer skönt, det är inte riktigt lika varmt som det kommer bli sen när solen står högst på himlen.

Man hittar en bra plats på stranden och slår sig ner. Nöjd och glad! Lägger sig och bara njuter. Andas in, andas ut och fyller lungorna av nöjdhet, av frid och av en tillfredsställelse som inte är av den här världen! Man vet att man ska tillbringa dagen där i solen blandat med sköna dopp i uppvärmt vatten - vad är bättre än det?

Jag längtar utomlands - till varmare ställen! :)

Mums <3


Turkiet -08


Turkiet -08. Kom då, vad väntar du på? ;)


Turkiet -08 :)


Turkiet -08, Alanya


Turkiet -08, Alanya


Mallorca -09


Mallorca -09


Mallorca -09


Alcudia, Mallorca -09


Mallorca -09


Alcudia, Mallorca -09


Hatt på Mallis -09


Mallorca -09

Nu är ni väl sjuuukt trötta på mitt utlandsresasnack och alla mina utlandsbilder, men fyfan va skönt det var o kolla igenom dom. Jag längtar otroligt mycket utomlands till värmen nu när kylan börjar komma hit alltså! Och solen som var idag fick mig att börja tänka på sköna, soliga tider! :)

Pusssss

Allmänt | | Kommentera |
Upp