Mamma-bebis-mys!

Idag vaknade vi vid kvart över 8, tog morgon och åt frukost. Jag körde ut Edvin till Hassle så han skulle stimuleras medan jag och Freja åkte iväg till en annan mamma. Där träffades vi några ur föräldragruppen. Åt en jättegod tårta som Josefine köpt till fika och sen pratade vi strunt och bebisarna härjade. När vi kom hem åt jag lunch, Freja var trött och bråkade. Hon somnade till slut och sov en kortis innan Pontus kom hem. Sen stack jag och Edvin ut på en liten joggingrunda. Jag tog mig 2 km på 15 min, höll mig joggandes hela tiden och det kändes braaaaa. Över förväntan! Så himla glad för det :)) Trodde inte det skulle kännas särskilt bra då det inte blev särskilt mycket träning förra veckan. 


Nu ska jag gå ut en sväng med Edvin innan läggdags. Tänkte ta med mig lite godis ut och träna lite rally med honom :) Hoppas ni har haft en fin tisdag!

Freja, Löpning, Träning | | Kommentera |

En hyfsat produktiv måndag

Det blev en promenad på en timme förut med Edvin och Freja, väldigt skönt. Körde lite trix med Edvin så han fick jobba med skallen lite grann :) Har en tanke om att kanske tävla med honom i september, men vi får se. När vi kom hem åt både jag och Freja mat och strax innan klockan 8 somnade hon in riktigt gott och sover fortfarande. Jag har rengjort mikron, förstädat i kylskåpet så kylskåpsdörren är städad och i ordning. Jag har även packat en flyttlåda. Kom nyss på att jag inte har fotat hela lägenheten ordentligt, ska försöka fixa det imorgon. Nu har världens bästa lillebror varit ute med vår hund så jag ska gå nerför trapporna och möta upp dom innan det är läggdags :) 

Vardag | | Kommentera |

Freja börjar få tänder

Japp, nu tror jag att jag börjar känna något vasst i underkäken på vår lilla tjej. Nu är nog tänderna på gång! Och den senaste veckan har inte varit varken enkel eller särskilt rolig, det ska gudarna veta... Hon har inte velat sova och vaknat superlätt. Alla rutiner som vi hade byggt upp veckan innan är som bortblåsta! Hon har sovit i vår säng bredvid mig sedan i tisdags kväll. Lite påfrestande faktiskt. Sover inte optimalt med henne bredvid. Idag tog vi i alla fall morgon vid halv 8, mötte upp Linda och Liam vid halv 11 för en promenad. Fick träffa Anton och Lindas lilla Liam för första gången, strax över två veckor gammal. Så himla liten och söt bebis! Jag dog lite grann. Svårt att förstå att Freja har varit så himla liten! 

Vardag | | Kommentera |
Upp