Karantän-dagarna fortsätter

Ja, hej igen! I torsdags var Freja på förskolan då hon mådde bra. Hon har varit pigg och glad hela veckan så det kändes bra. Hon hade lekt för fulla muggar fick jag höra när jag kom och hämtade henne. Hon var sååå trött! :) I fredags var vi hos mina föräldrar hela dagen. Vi njöt ute och tog en långpromenad. I lördags grejade vi hemma. Pontus tvättade altanen och jag städade inne. Barnen sov en lång stund så dammsög och dammade av. På eftermiddagen och kvällen fick vi besök. Vi åt fisktaco och chokladpudding som Pontus gjort. Han gjorde alltihop, mat och efterrätt. Supergott! 

Igår tog jag en promenad med barn och hund. Freja ville blåsa såpbubblor ute så det gjorde vi. Jag cyklade på trainer i 45 minuter medan resten handlade mat för veckan. Det blev en lugn söndag. Idag vaknade vi 7:40 efter en tuff natt. Jag tappade räkningen på hur många gånger Wilmer väckte mig i natt, Freja kom någon gång och sen låg Wilmer vaken i en timme. Jag tror sista gången jag kollade på klockan var hon 4:30. Sen somnade Wilmer äntligen. Jag vaknade till vid 7 och somnade om eftersom barnen sov. 

Vid 9-tiden var vi klara och gick ner till mina föräldrar. Jag lämnade barnen och åkte iväg till sjukhuset. Dags för ett fysioterapeutbesök. Jag har haft ont i ljumskar och runt bäcken ett tag. Smärtan vandrar liksom så jag hoppas de ska kunna hjälpa mig. Det kan vara en lång väg tillbaka efter en graviditet fick jag höra :( 

När jag kom hem till mina föräldrar igen blev det en lekplatstur efter fikat. Wilmer somnade som en stock. Vi åt prinskorv med stekt potatis och stekt ägg hos mina föräldrar innan vi gick ut med barnen igen. Freja och Wilmer sov så eftermiddagsfikat avnjöts på altanen och sen stek i solen tills Wilmer vaknade. Han fick mat innan vi gick hem igen. Min mamma väckte Freja och gav henne en knäckemacka innan vi gick. 

Pontus fixade maten och jag diskade. Jag nattade Wilmer under 30 minuter. Han var svårsövd trots en svår natt... och nu sitter jag och väntar på att Freja ska somna. Jag hade hoppats på att sova vid det här laget, så jag känner mig lite uppgiven. Min rubbade sömn har några tuffa dagar framför sig känns det som. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag | | Kommentera |
Upp