Dagen idag

Regnig dag idag. Det behövs, men det är tråkigt :) Det har varit så svårt också då det varit skurar. Det har varit lite längre uppehåll men då har Wilmer sovit också. Vi har mest hållt oss inne idag. Försökte oss på en promenad på förmiddagen men det blev bara en kvart eftersom det började regna. Freja var inte riktigt klädd för det då jag hoppades på trettio minuter utan regn.. :) 

Jag svabbade av golven medan Wilmer sov, eller jaaa.... jag hann halva golvet innan Wilmer vaknade. Det har varit en sån dag idag. Wilmer åkte ner i bärselen så jag hann göra klart. Sen var det lunchdags. Efter det härjade båda barnen, men det har blivit ganska mycket tv idag. Freja målade en stund. Jag fick möjlighet att rengöra mikron då båda barnen var nöjda en stund. 

Vi åt tonfiskpasta till middag och imorgon blir det lasagne. Pontus var iväg och handlade medan jag tog med barnen till lekplatsen. Var på BVC igår och fick rådet att låta Wilmer vara vaken till framåt 21 på kvällen. Vi brukar lägga honom runt 19 i vanliga fall. Vi har hittills kört på kl 20 för att inte ha en helt förstörd bebis. Varför? undrar förstås ni. Han är fortfarande väldigt strulig på nätterna till och från... vi testar att lägga lite senare nu och håller tummarna för att det ger effekt. 

Det är nämligen inte jätteroligt att vara vaken 1-2 timmar på natten och det är fortfarande relativt vanligt tyvärr... natten som var nu hade han väl typ 5 uppvak (!). Vid 03 lät jag honom somna i vår säng och sen stenslocknade jag också. Vi sov till 06:45 så det behövdes. Slänger med några bilder från tidigare fina dagar :)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vardag, Wilmer | | Kommentera |
Upp